Dolar 34,2761
%0.32
Euro 37,4926
%-0.08
Altın 2.914,920
%0.89
Bist-100 9.053,00
%1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öfkeli sürücü, polise sopa ile saldırdı

Öfkeli sürücü, polise sopa ile saldırdı

Kocaeli'in İzmit ilçesi Alikahya mevkiinde meydana gelen olayda, polisin çevirmesine takılan ve ehliyeti olmadığı için aracı bağlanmak istenen sürücü G.S. (25), otomobilini bağlatmamak için aracından kaptığı sopa ile polisin üzerine yürüdü....

  • Ege Postası
  • 13.05.2013 - 13:55
Kocaeli'in İzmit ilçesi Alikahya mevkiinde meydana gelen olayda, polisin çevirmesine takılan ve ehliyeti olmadığı için aracı bağlanmak istenen sürücü G.S. (25), otomobilini bağlatmamak için aracından kaptığı sopa ile polisin üzerine yürüdü.

    İzmit ilçesi Alikahya mevkii Atatürk Mahallesi Akarsu Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, trafik polisi uygulama yaptığı esnada bir aracı durdurdu. Sürücüden ehliyet ve ruhsatını istedi. Ancak sürücü ehliyetini unuttuğunu ifade edince polis aracını bağlamak istedi. Buna öfkelenen sürücü G. S. bir anda arabasına giderek içerde bulunan sopayı alıp aracını bağlamak isteyen polislere engel oldu. Bölgeye çağırılan takviye ekipler ile eli sopalı sürücü gözaltına alındı.

    İfadesinde çok sinirlendiğini ve korkutmak amacı ile sopayı eline aldığını söylediği iddia edilen sürücü, İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu'nda biten işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.