Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öğrenci evindeki yangında, üst kattakileri itfaiye kurtardı

Öğrenci evindeki yangında, üst kattakileri itfaiye kurtardı

Ankara’da üniversite öğrencilerinin yaşadığı dairede meydana gelen yangında 1 kişi yaralandı. Üst katlarda yaşayan ve dumandan etkilenen vatandaşlar da itfaiyenin merdiveni aşağıya indirildi.         Yangın,...

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 17:51
Ankara’da üniversite öğrencilerinin yaşadığı dairede meydana gelen yangında 1 kişi yaralandı. Üst katlarda yaşayan ve dumandan etkilenen vatandaşlar da itfaiyenin merdiveni aşağıya indirildi.

        Yangın, Anıttepe Mahallesi, Onur Sokak'taki Fulya Apartmanı'nda meydana geldi. Öğrenciler tarafından kullanıldığı belirtilen apartmanın ikinci katındaki bir dairede sebebi henüz belirlemeyen nedenle yangın çıktı. Yangının bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Öğle saatlerindeki yangında evde bulunan Celal Özatlı (27) adlı kişi, dumanın da etkisiyle hafif yaralandı. İtfaiyecilerin kısa sürede müdahale ettiği yangın, kısa sürede çevreye yayılmadan söndürüldü.

        Üst katlarda yaşayan ve dumandan etkilenen vatandaşlar da itfaiyenin merdiveni ile alınarak aşağıya indirildi. Olay yerinde gelen sağlık ekipleri de yangında yaralanan Celal Özatlı’ya ilk müdahaleyi yaparak, Ankara Numune Hastanesi'ne kaldırdı. Polis, yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.