Dolar 32,6873
%0.08
Euro 35,4183
%-0.07
Altın 2.478,430
%-1.32
Bist-100 10.864,00
%0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öğrenciler, Kur’an-ı Kerim ve ezanı en güzel okumak için yarıştı

Öğrenciler, Kur’an-ı Kerim ve ezanı en güzel okumak için yarıştı

Yozgat’ın Boğazlıyan İmam-Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen yarışmada öğrenciler Kur’an-ı Kerim, ezan, ilahi ve şiiri en güzel okumak için yarıştı.Boğazlıyan Necmettin Yıldız Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans...

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 18:31
Yozgat’ın Boğazlıyan İmam-Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen yarışmada öğrenciler Kur’an-ı Kerim, ezan, ilahi ve şiiri en güzel okumak için yarıştı.

Boğazlıyan Necmettin Yıldız Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen yarışmaya okul müdürü Abdullah Ataş, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Yarışmada jüri üyeleri dereceye giren öğrencileri seçmekte zorlandı. Yarışmada Kur’an-ı Kerim'i güzel okuma dalında Rahman süresinin 25 ayetine kadar olan ayetleri ezberden okuyarak birinci olan Rabia Eroğlu ayakta alkışlandı. Ezan yarışmasında ise Yusuf Uluışık, ilahi okuma dalında Talha Özdemir, yiir okuma dalında ise Beyzanur Süzener birinci oldu.

Okul müdürü Abdullah Ataş, öğrencileri tebrik ederek, gelecek nesillerin dinini en doğru bir şekilde öğrenerek yetişmesinin ülke ve milleti için en büyük kazanç olacağını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.