Dolar 34,1944
%0.09
Euro 38,0870
%-0.21
Altın 2.890,250
%-1.03
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Okul yaptıran hayırseverler bayramda unutulmadı

Okul yaptıran hayırseverler bayramda unutulmadı

Gaziantep’te başlatılan 'Bir Okul Bin Gelecek' projesi kapsamında okul yapımına katkıda bulunan hayırseverler bayramda unutulmadı. Çocukları olmayan Emire Tezel ve Olcay Külah, Gaziantep Valisi Erdal Ata ve İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem...

  • Ege Postası
  • 10.08.2013 - 13:13
Gaziantep’te başlatılan 'Bir Okul Bin Gelecek' projesi kapsamında okul yapımına katkıda bulunan hayırseverler bayramda unutulmadı. Çocukları olmayan Emire Tezel ve Olcay Külah, Gaziantep Valisi Erdal Ata ve İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin tarafından ziyaret edildi.

Bir Okul Bin Gelecek Projesi kapsamında okul yapımında katkısı olan hayırsever iş kadınları unutulmadı. Vali Erdal Ata, Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, hayırseverleri Ramazan Bayramı’nda ziyaret ederek bayramını kutladı. Emire Tezel ile imzaladıkları protokol töreninde kendisini yalnız bırakmayacaklarını belirten Vali Erdal Ata, verdikleri sözü yerine getirmek için bayramlaşmaya geldiklerini dile getirdi. Ata, “Bayramda kapısı çalınmayan kimse kalmamalı. Hayırsever hanımefendileri bayramda ziyaret ederek onların bir evladı olduğumuzu bilmelerini istedik.” dedi

İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin de “Olcay Hanım ve Emire Hanım, mili eğitim ailesinin bir ferdi oldular. Yaşadığımız ve yaşadıkları sürece onları yalnız bırakmayacağız.” şeklinde konuştu.

Gelirinin büyük bir kısmını okul yapımına bağışlayan emekli öğretmen Olcay Külah bayramda kendisini ziyarete gelenlere teşekkür etti. Çocuğu olmayan hayırsever Emire Tezel de bayramda ziyaret edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.