Dolar 34,2584
%0.05
Euro 37,6028
%-0.07
Altın 2.909,680
%-0.41
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Okuldaki AK Parti bayrakları tepki topladı

Okuldaki AK Parti bayrakları tepki topladı

Bayraklı Durmuş Yaşar İlk Öğretim Okulu’nda vatandaşlara iftar sofrası kuran AK Parti Bayraklı İlçe Teşkilatına okulun bir çok yerine partinin logolu pankartlarının ve parti bayraklarının asılması nedeniyle vatandaş ve CHP'den tepki geldi. Vatandaşların ilçe başkanlığını telefon yağmuruna tuttuğunu ifade eden CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, “Çocuklarımızın okuduğu ilk öğretim okullarında Ramazan ayını bahane ederek bayrak ve flama asmak siyasi etiklik açısından doğru bir davranış değil. AKP Bayraklı’da Belediye seçimlerini kazanmak için her türlü hukuksuzluğu başvuruyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 20:16
 EGE POSTASI - AK Parti İzmir’de ilçelerde iftar programları devam ederken, Bayraklı İlçe Teşkilatı’nın Alparslan Mahallesi’ndeki iftar programının gerçekleşeceği Durmuş Yaşar İlköğretim Okulu’na AK parti logolarının yer aldığı pankartlar ve parti bayrakları asılması tepki çekti.

"ŞİKAYETLER ARTTI"

Okul Bahçesinde vatandaşlara iftar sofrası kuran AK Parti Bayraklı İlçe Teşkilatı’nın okulun dört bir yanına parti bayrağı asması vatandaşlar tarafından CHP Bayraklı İlçe Örgütü’ne şikayet edildi. CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer “ AK Parti Bayraklı İlçe teşkilatının eğitim kurumları olan okullarda parti bayrakları ile iftar vermesi doğru değil. Geçtiğimiz hafta Onur Mahallesi’nde Kurtuluş İpek İşyeri İlköğretim Okulu’nda aynı uygulamayı yaptıkları yolunda vatandaşlardan şikayet aldık. Aynı şikayet bu sefer Alpaslan mahallesinde Durmuş Yaşar İlköğretim okulunda parti bayraklarının asılmasına yönelik geldi. Vatandaşlarımız hem İlçe Başkanlığımızı telefon yağmuruna tuttu” dedi.


"ETİK BULMUYORUZ"
AK Parti’nin mübarek Ramazan ayında vatandaşlara iftar vermesine kesinlikle karşı olmadıklarının altını çizen Ölçer, “İftar sofralarını siyasi şova dönüştürmek,şu kadar kişiyle miting gibi iftar yaptık diyerek şov yapan ve dini siyasete alet eden AKP şimdi okulları kendisine mesken tutmuş durumda. Çocuklarımızın okuduğu ilk öğretim okullarında Ramazan ayını bahane ederek bayrak ve flama asmak siyasi etiklik açısından doğru bir davranış değil. AKP Bayraklı’da Belediye seçimlerini kazanmak için her türlü hukuksuzluğu başvuruyor. Burada devlete ait kurumlarda siyasi bir partinin bayraklarını asmak doğru değil” dedi.

ARSLAN: VATANDAŞ MAĞDUR OLMASIN DİYE OKULDA YAPTIK

Konu ile ilgili konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ali Aslan ise,” Bugün orada Pazar olmasından dolayı vatandaş mağdur olmasın diye bizde iftar programını okul bahçesinde yaptık. Bununla ilgili açıklama yapmak istemiyorum ”dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.