Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Okullararası Halk Oyunları Yarışması sona erdi

Okullararası Halk Oyunları Yarışması sona erdi

Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okullararası Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışması' sona erdi.Yarışmada, Şeref Saraçoğlu İlköğretim Okulu, hem minikler hem de yıldızlar düzenlemeli dalda birinci...

  • Ege Postası
  • 11.05.2013 - 16:45
Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okullararası Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışması' sona erdi.
Yarışmada, Şeref Saraçoğlu İlköğretim Okulu, hem minikler hem de yıldızlar düzenlemeli dalda birinci olmayı başardı.

Vali Kutlu Aktaş Spor Salonu'nda başlayan yarışmalar, düzenlemeli ve düzenlemesiz olmak üzere 2 kategoride yapıldı. Öğrencilerin performansı, salondakiler tarafından ilgiyle izlendi. Halk oyunları ekipleri, dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.
Halk oyunları il birinciliği yarışmalarına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Alpaslan, Halk Oyunları İl Temsilcisi Serhat Talay, okul idarecileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlemeli ve düzenlemesiz dalında düzenlenen yarışmalara 12 okul katıldı. Yöre kültürünün en güzel bir şekilde yansıtıldığı oyunda öğrenciler, birinci olmak için ter döktü. Yarışma sonucunda dereceye giren okullara, kupaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Minikler düzenlemeli dalda; Şeref Saraçoğlu İlköğretim Okulu birinci, Yavuz Selim İlköğretim Okulu ise ikinci yıldızlar düzenlemeli dalda; Şeref Saraçoğlu İlköğretim Okulu birinci, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu ikinci, 75. Yıl İlköğretim Okulu da üçüncü oldu.

Gençler düzenlemeli dalda ise Anadolu Ticaret Meslek Lisesi birinci, Şemsi Türkmen Anadolu Lisesi ikinci, Nurettin Dolgun Anadolu Endüstri Meslek Lisesi ise üçüncülüğü elde etti.

Yıldızlar düzenlemeli dalda Kasım Bayram İlköğretim Okulu birinci olurken, gençler düzenlemeli dalda da Anadolu Kız Meslek Lisesi birinci olmayı başardı.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.