Dolar 34,2323
%-0.03
Euro 37,6226
%-0.04
Altın 2.887,080
%0.01
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ölen madenci son yolculuğuna uğurlandı

Ölen madenci son yolculuğuna uğurlandı

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesi Dağbaca mevkisinde kaçak işletildiği iddia edilen kömür ocağında meydana gelen tavan göçmesi sonucu göçük altına kalan ve hayatını kaybeden maden işçisi son yolculuğuna uğurlandı....

  • Ege Postası
  • 17.09.2013 - 16:54
Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesi Dağbaca mevkisinde kaçak işletildiği iddia edilen kömür ocağında meydana gelen tavan göçmesi sonucu göçük altına kalan ve hayatını kaybeden maden işçisi son yolculuğuna uğurlandı.

    Geçtiğimiz gün maden ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan 29 yaşındaki Ümit Eroğlu, yapılan kurtarma çalışması sonrasında ölü olarak madenden çıkarılmıştı. Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırılan madenci için bugün Merkez Yeşil Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazına Ümit Eroğlu'nun yakınları, madenciler ve vatandaşlar katılırken, taziyeleri kabul eden baba Bayram Eroğlu’nun ise ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

    Evli ve bir çocuk babası olan Ümit Eroğlu öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Dağbaca Mahallesi'nde ki aile mezarlığına defnedildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.