Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Önce strese soktu, sonra başa çıkma yöntemini anlattı

Önce strese soktu, sonra başa çıkma yöntemini anlattı

Buca Belediyesi, yoğun iş temposu dolayısıyla belediye personeli üzerinde oluşan stres ile başa çıkabilmesi için personele stres yönetimi semineri düzenledi. Seminer başlamadan önce ise ilginç bir olay yaşandı.

  • Ege Postası
  • 09.06.2015 - 12:00
İZMİR - Seminerin konuşmacısı Av. Gülen Şerbetman, semire katılacak personele seminer salonunun kapılarını yaklaşık yarım saat geç açtı. Kapının önünde dakikalarca bekleyen personel ise stres yönetimi panelinden önce strese girdi. Daha sonra seminer salonunun kapılarını açan Şerbetman, “Sizi özellikle stres olmanız için kapıda beklettim. Şimdide üzerinizde oluşan stresi yok etmenin yollarını sizlere anlatacağım” dedi.  

“Spor yapın, bol su için stresten kurtulun”
Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Konferans Salonu’nda düzenlenen ‘Stresle Başa Çıkabilme Yöntemleri’ seminerine, özellikle belediye içerisinde vatandaşlar ile bire bir diyaloglarda bulunan belediye personeli katıldı. Konuşmasına stresle başa çıkmanın yöntemlerini anlatarak başlayan Av. Gülen Şerbetman, doğru nefes almanın öneminden bahsederek izleyicilere doğru nefes alma egzersizleri yaptırdı. Şerbetman, “Stresle başa çıkabilmek için günlük hayatta kolayca uygulanacak bazı yöntemler bulunuyor. Spor yapmak, hareketli bir yaşam biçimi sürdürmek ve bolca su içmek stres yönetiminde önemli faktörlerdir” diye konuştu.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.