Dolar 34,1969
%0.1
Euro 38,1760
%0.03
Altın 2.902,100
%-0.62
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ordu'da arazi anlaşmazlığı çatışmaya dönüştü: 3 ölü, 4 yaralı

Ordu'da arazi anlaşmazlığı çatışmaya dönüştü: 3 ölü, 4 yaralı

Ordu’nun İkizce ilçesine bağlı Şenbolluk beldesinde, akraba olan iki aile arasındaki arazi anlaşmazlığında silahlar konuştu. Olayda 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.Keriş Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre Haydar Dikbıyık,...

  • Ege Postası
  • 10.08.2013 - 14:36
Ordu’nun İkizce ilçesine bağlı Şenbolluk beldesinde, akraba olan iki aile arasındaki arazi anlaşmazlığında silahlar konuştu. Olayda 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Keriş Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre Haydar Dikbıyık, Sekmen ailesinin kullandığı yolun bir bölümüne kazık çakarak kapatmak istedi. Buna tepki gösteren aile, olay yerine giderek akrabaları olan Dikbıyık ile tartışmaya başladı. Bu sırada aynı mevkide fındık toplayan ailelerin de karışması üzerine kavgaya dönüşen olayda her iki taraf da silahlarını ateşledi. Vurulan Haydar Dikbıyık (73), Mustafa Dikbıyık (61), Yüksel Dikbıyık (37), Fahri Sekmen (25), Muammer Sekmen (26), Sezgin Sekmen (30) ve Şakir Sekmen (25) yaralandı. Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Haydar Dikbıyık olay yerinde, oğlu Mustafa Dikbıyık kaldırıldığı Ünye Devlet Hastanesi’nde, Fahri Sekmen ise Ünye Özel Çakırtepe Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan Yüksel Dikbıyık ve Sezgin Sekmen ise Ordu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Jandarma ekipleri olay yerinde, polisler ise yaralıların bulunduğu hastanede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.