Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ormancılardan yemekli toplantı

Ormancılardan yemekli toplantı

İZMİR Orman Bölge Müdürlüğü orman yangınları ile mücadeledeki en önemli kuvvetlerinden olan hava araçlarının pilotları ve kurum temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı.

  • Ege Postası
  • 10.07.2014 - 10:59
İZMİR-Bayraklı sırtlarında yer alan Gümüşpala Orman Yangın üssünde gerçekleşen yemekli toplantıya İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, Bölge Müdür Yardımcıları Erdal Çetinkaya, Muhsin Köse ve Mehmet Erol, Orman Yangınları ile Mücadele Şube Müdürü Ali Osman Başlı, Halkla İlişkiler Şube Müdürü Tacettin Coşkun, İzmir, Akhisar, Menderes orman işletme müdürleri, orman işletme şefleri ile Kemalpaşa, Gümüldür, Seferihisar, Akhisar yangın helikopterleri, Türk Hava Kurumu anfibik uçağının pilotları ve kurum temsilcileri katıldı. Birlikte yenilen iftar yemeğinin ardından sinevizyon gösterisi ile helikopterlerin ve uçakların orman yangınları ile mücadele çalışmaları görüntüleri izlendi; eksiklikler, görüş ve öneriler masaya yatırılarak gecenin geç saatlerine kadar toplantı devam etti.
İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, orman yangınları ile mücadelenin dünyanın en riskli işlerinden biri olduğunu bir tane ağacın bile yanmaması için büyük bir özveri ile mücadele eden hava kuvvetlerinin oldukça riskli bu görevi yerine getirirken dikkat etmeleri gereken hususları teknik boyutları ile ele alındığı verimli bir toplantı gerçekleştirildiğini belirtti. Bölge Müdürü İbrahim Aydın eğitimin önemine dikkat çekererk, "Eğitimde ter dökmeyen, cephede kan döker" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.