Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ortak Akıl Grubu: ''Mücadelemiz tek adam zihniyetine karşı''

Ortak Akıl Grubu: ''Mücadelemiz tek adam zihniyetine karşı''

İzmir Ticaret Odası seçimlerine hazırlıklarını sürdüren Ortak Akıl Grubu, Basın ve İletişim Merkezi Sözcüsü İlhan AÇAN, Bakanlar Kurulunun seçimleri erteleme kararına bağlı olarak gelişen yeni süreçte İzmir Ticaret Odası’nda 76 Meslek Komitesinin tamamında aday hazırlıklarının en geç Şubat sonunda sonuçlanacağını belirtti.

  • Ege Postası
  • 06.02.2013 - 11:19
İZMİR - İlhan AÇAN, Ortak Akıl Grubu’nun İzmir Ticaret Odası meclisinde önemli bir ağırlığının olduğunu, 4 yıldır kesintisiz çalışma yürüttüklerini, Mayıs veya Haziran 2013’te gerçekleştirilecek seçimlere tüm üyeleri bütünleştirecek bir anlayışla hazırlandıklarını ve Başkan ile Yönetim Kurulu Üyelerini yine ortak akıl yaklaşımıyla belirleyeceklerini vurguladı.
İzmir Ticaret Odasında, 21 yıldır var olan tek adam yönetim zihniyetinin ancak Ortak Akıl Grubu’nun ilkeli, kararlı, demokratik ve çağdaş yönetim anlayışıyla değişebileceğine inandıklarını vurgulayan AÇAN sözlerine şöyle devam etti ‘’4 Şubat 2012 tarihinde Ticaret Odamız üyelerine elektronik ortamda Ekrem Demirtaş tarafından gönderilen mektup mevcut tek adam iktidarının kimliğini kendi eliyle bir kez daha açığa çıkarmıştır. Mektupta yer alan ’’Ürettim, yaptım, getirdim, çırpınıyorum vb’’ yüklemleriyle biten ifadeler 21 yıllık Başkan’ın kendini Padişah olarak gördüğünün resmidir. Bu ifadeler mevcut Başkan’ın yıllardır görev yapan Yönetim Kurullarını, Meclis üyelerimizi ve tüm üyelerimizin emek ve çabalarını hiçe saydığının, Odamızı kendi mülkü, üyelerimizi kulları ve herşeyi ise kendinden menkul gördüğünün son örneğidir. Bu örnek ‘iktidar yozlaştırır, mutlak iktidar mutlak yozlaştırır’ özdeyişinin doğruluğunu bir kez daha kanıtlamaktadır.
İlhan AÇAN, son günlerde bir başkan adayının da basına verdiği demeçlerde Ortak Akıl Grubuyla birlikte hareket ettiğini söylediğine değinerek bunun doğru olmadığını belirterek “ Ortak Akıl Grubu,tüm üyelerimizle birlikte üretme, birlikte karar alma, birlikte uygulama ilkesiyle 76 meslek komitemizde aday hazırlıklarını tek başına sürdürmektedir’’dedi.
İlhan AÇAN, sözlerini tüm İzmir Ticaret Odası üyelerini Ortak Akıl Grubu’na destek vermeye çağırarak noktaladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.