Dolar 34,1397
%0.01
Euro 37,9621
%0.12
Altın 2.892,140
%0.23
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özçifçi: harekete geçmeliyiz

Özçifçi: harekete geçmeliyiz

İzmir Ticaret Odası seçimleri hazırlıkları sürerken Ortak Akıl Grubu başkan adayı Salih Özçifçi, bölgede ve ülkede etkin ve güçlü bir oda olacaklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 27.04.2013 - 13:49
İZMİR -İzmir Ticaret Odası seçimleri hazırlıkları sürerken Ortak Akıl Grubu başkan adayı Salih Özçifçi, bölgede ve ülkede etkin ve güçlü bir oda olacaklarını söyledi. Franklin’in “Bir bugün iki yarına bedeldir” sözünü hatırlatan ve yarınlar için bugünden harekete geçme vaktinin geldiğini ifade eden Özçifçi, tüm üyeleri 6 Mayıs günü Halkapınar Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek seçimde Ortak Akıl Grubu’na destek vermeye çağırdı.

İzmir Ticaret Odası’nın 127 yıllık geçmişine ve konularında yetkin ve deneyimli üye yapısına rağmen ticari hayatı etkileyen uygulamaların oluşturulmasında etkin rol alamadığını kaydeden Başkan adayı Salih Özçifçi, Odanın merkezi ve yerel yönetimlere, kamu kurum ve kuruluşlarına etkin ve gönüllü danışma kurumu olma potansiyelini yeterince kullanamadığını sözlerine ekledi. Özçifçi, “İTO araştırmalarıyla tespit edilen, üyeler tarafından doğrudan iletilen ve Meslek komiteleri tarafından belirlenen sorunların gerek oda, gerekse üst kuruluş TOBB ile koordinasyon sağlanarak merkezi ve yerel yönetimlere iletilmesi çalışmalarına ağırlık verilecek. Böylece yaşama müdahil olacağız” şeklinde konuştu.

İTO’nun Türkiye’nin yeniliklere açık, üreten ve ticaret geçmişi çok uzun yıllara dayanan 8500 yıllık birikimi olan, birçok ilklere imza atan öncü kent İzmir’in odası olduğunu ifade eden Ortak Akıl Grubu başkan adayı Salih Özçifçi, “Dar bakış açışından ve dar grupçuluktan kurtulmak, ülke genelinde ve uluslar arası platformlarda etkin, aktif olmak temel görevimiz olacak” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.