Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özel Yıldırım Koleji’nin iftarında birlik beraberlik pekiştirildi

Özel Yıldırım Koleji’nin iftarında birlik beraberlik pekiştirildi

Tokat'ın Turhal ilçe protokolü Özel Yıldırım Kolej’inde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Kolejin teras katında verilen iftara Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu, Belediye Başkanı Ali Gözen, İlçe Emniyet Müdürü Salih Turalı, İlçe...

  • Ege Postası
  • 17.07.2013 - 00:41
Tokat'ın Turhal ilçe protokolü Özel Yıldırım Kolej’inde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kolejin teras katında verilen iftara Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu, Belediye Başkanı Ali Gözen, İlçe Emniyet Müdürü Salih Turalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Aymak, İlçe Müftüsü Mehmet Akpınar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Çenesiz, AK Parti İlçe Başkanı Orhan Koç, kurum müdürleri, işadamı İsmail Kırgöz ve davetliler katıldı. Programda konuşan okul müdürü Nahit Ören, birlik beraberlik mesajları vererek okulun çalışmaları hakkında kısa bilgiler aktardı. Elde ettikleri başarılarla uluslar arası yarışmalarda okulun ve ilçenin adını duyurmaktan memnuniyet duyduklarını belirten Nahit Ören, amaçlarının ilçenin eğitim çıtasını daha da yukarılara çıkarmak olduğunu söyledi.

Kolejin ilçe için büyük bir avantaj olduğunu ifade eden Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu ise iftar yemeği dolayısı ile kolej yetkililerine teşekkür etti.

Ülkenin her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ali Gözen de Yıldırım İlköğretim Okulu öğrencilerinin ilçe, il ve ülke çapındaki başarılarını gurur ve memnuniyetle takip ettiklerini belirtti.

Yemek duasını yapan İlçe Müftüsü Mehmet Akpınar, böyle güzel ortamlarda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek birlik, beraberlik ve kardeşlik temennilerinde bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.