Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özer’den iktidar reçetesi

Özer’den iktidar reçetesi

CHP İzmir İkinci Bölge Milletvekili Aday Adayı Rıfat Özer, önseçim çalışmalarını sürdürüyor. Özer, Bayındır ve Tire’ye ziyaretlerde bulundu önce tarlada ve seralarda çalışan kadınlarla bir araya geldi, sonra partililerle buluştu. Özer, “Kadınların içinde bulunmadığı hiçbir hareket başarılı olamaz” diyerek 2015 seçimleri için adeta iktidar reçetesi yazdı. Özer’den iktidar reçetesi:

  • Ege Postası
  • 07.03.2015 - 11:45
İZMİR - CHP İzmir İkinci Bölge Milletvekili Aday Adayı Rıfat Özer alan çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Özer, Bayındır ve Tire’ye ziyaretlerde bulundu önse tarlada ve seralarda çalışan kadınlarla bir araya geldi, sonra partililerle buluştu.

KADINLAR OLMAZSA OLMAZ
Kadınların partinin dinamikleri olduğunu ifade eden Özer, “ Kadınların içinde bulunmadığı hiçbir hareket başarılı olamaz” dedi.

ÖNSEÇİM ÖNEMLİ ADIM
Parti içinde milletvekili adaylarının belirlenmesi için yapılacak önseçimin önemine dikkat çeken Özer, “ Demokrasilerde en büyük güç halktır. Halkında en büyük gücü seçebilmektir. Partilerde de en büyük güç üyedir. Üyenin de en büyük gücü seçebilmedir. Uzun yıllardır yoksun kalınan seçebilme gücüne üyelerin kavuşması örgüte gitmemizin temel nedeni oldu. O nedenle buradayız. Parti içinde uygulanacak demokratik mekanizmanın en temel unsuru önseçim nedeniyle herkes sık sık örgüte gelerek dertleşmek zorunda kalacaklar. Bu partinin geleceği için son derece önemli bir adımdır” dedi.




LAİKLİĞİN GÜÇLENDİRİLMESİ GEREK
AK Parti iktidarında ülkenin geldiği durumdan çıkış noktasının CHP iktidarı olduğunu ifade eden Özer, “ Özgürlük alanları sürekli daraltılıyor. Laiklik rejimin temel taşıdır. Laikliğin güçlendirilmesi konusunda ve devamı konusunda ödün vermeden çalışmamız gerek. En önemli sorun işsizlik ve yoksulluk.Bu sorun CHP iktidarında sonlandırılabilir. Bu konuda partimiz ciddi çalışmalar yapıyor” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.