Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özhaseki: Berat gecesi, bağışlanma gecesidir

Özhaseki: Berat gecesi, bağışlanma gecesidir

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, 23 Haziran Pazar gününü 24 Haziran Pazartesi gününe bağlayan gece idrak edilecek Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, mübarek gecelerin dördüncüsü olan Berat Kandili'ne...

  • Ege Postası
  • 22.06.2013 - 13:58
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, 23 Haziran Pazar gününü 24 Haziran Pazartesi gününe bağlayan gece idrak edilecek Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, mübarek gecelerin dördüncüsü olan Berat Kandili'ne kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Özhaseki, bu mübarek gecenin muhasebe için iyi bir fırsat olduğuna dikkat çekerek, "Berat gecesi bağışlanma gecesidir. Bu nedenle geçmişimizle ilgili bir muhasebe yaparak günahlarımıza tövbe etmeli ve Rabbimizin mağfiretinin doruk noktaya çıktığı bu geceyi en güzel şekilde değerlendirmeliyiz." dedi.

Bu gecede yapılacak duaların önemine dikkat çeken Başkan Özhaseki, "Bu gecede kendimiz için dua ederken, tüm İslam aleminin ve insanlığın selameti için de dua etmeliyiz. Bu gecede yapacağımız duaların maddi-manevi bunalım içinde kıvranan insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını diliyor, hemşehrilerimizin Berat Kandili'ni tebrik ediyorum." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.