Dolar 34,0542
%0.23
Euro 37,6454
%-0.07
Altın 2.734,100
%0.21
Bist-100 9.788,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pakistan’da seçimlerde oy verme işlemi sona erdi

Pakistan’da seçimlerde oy verme işlemi sona erdi

Pakistan’da tarihi parlamento ve eyalet seçimlerinde oy verme işlemi yerel saatle 18.00 itibariyle sona erdi. Pakistan Seçim Komisyonu, Pencap eyaletinde seçimlere katılımın yüksek olduğunu duyurdu. Pakistan Seçim Komisyonu Genel Sekreteri İştiag...

  • Ege Postası
  • 11.05.2013 - 17:17
Pakistan’da tarihi parlamento ve eyalet seçimlerinde oy verme işlemi yerel saatle 18.00 itibariyle sona erdi. Pakistan Seçim Komisyonu, Pencap eyaletinde seçimlere katılımın yüksek olduğunu duyurdu.

Pakistan Seçim Komisyonu Genel Sekreteri İştiag Ahmed, basın toplantısında yaptığı açıklamada, seçim merkezlerinin 18.00 itibariyle kapandığını ve oy verme işleminin sona erdiğini bildirdi. Ahmed, “Pakistan Seçim Komisyonu, seçimlerin yapılmasında başarılı oldu. Pencap eyaletinde seçimlere katılım yüksek kaydedildi.” dedi.

Bu arada Pakistanlı yetkililer, seçim merkezlerinin geç açıldığı ülkenin güneyindeki liman şehri Karaçi’de 7 seçim merkezinde oy verme işleminin 20.00’a kadar devam edeceğini açıkladı.

Seçime katılım ile ilgili kesin bilgiler vermeyen Pakistan Seçim Komisyonu Genel Sekreteri İştiag Ahmed, sadece ülke genelinde katılımın çok iyi olduğunu ifade etmekle yetindi.

Seçimlerle ilgili yapılan yolsuzluk iddiaları ile ilgili de konuşan Ahmed, “Biz hiçbir şeyi saklamayacağız. Eğer her hangi bir seçim bölgesinden bir şikayet gelirse, onu ciddiyetle inceleyeceğiz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.