Dolar 34,2953
%0.38
Euro 37,5101
%-0.03
Altın 2.908,400
%0.66
Bist-100 9.021,00
%0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pala: Trabzon okul sporlarının kalbi haline geelecek

Pala: Trabzon okul sporlarının kalbi haline geelecek

Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanı Ayhan Pala, Trabzon’un okul sporlarının kalbi haline getireceklerini söyledi.Pala, 2014 yılında Trabzon'da yapılacak Uluslararası Liseler Hentbol Turnuvası öncesi Uluslararası Okul Sporları (ISF)...

  • Ege Postası
  • 28.09.2013 - 14:55
Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanı Ayhan Pala, Trabzon’un okul sporlarının kalbi haline getireceklerini söyledi.

Pala, 2014 yılında Trabzon'da yapılacak Uluslararası Liseler Hentbol Turnuvası öncesi Uluslararası Okul Sporları (ISF) Genel Sekreteri Jan Coolen, Hentbol Teknik Komite Başkanı Tom Christensen ve komite üyeleri ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Koru Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Turnuvaya 24 ayrı ülkeden 24’ü bayan ve 24’ü erkek olmak üzere toplam 48 takımın katılacağı açıklandı.

Trabzon’u okul sporlarının kalbi haline getireceklerini ifade eden Pala, tesisleri geçen ISAF heyetinin son derece memnun kaldığını belirtti. Liselerarası hentbol şampiyonasının Trabzon’da yapılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Pala, bu organizasyonun ardından Trabzon’a bir çok önemli organizasyon daha getirmeyi planladıklarını kaydetti.

ISF Genel Sekreteri Coolen de Türkiye’nin ve Trabzon’un son dönemde önemli organizasyonların altından başarılı bir şekilde kalktığına değindi. Coolen, “Trabzon’da bir çok farklı spor salonu var ve organizasyon için gerekli her şey burada mevcut. 2014 ISF Liselerarası Hentbol Turnuvası'nı bu şehir rahatlıkla yapabilir.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.