Dolar 34,2761
%0.32
Euro 37,4926
%-0.08
Altın 2.914,920
%0.89
Bist-100 9.053,00
%1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tarsus İdman Yurdu, Gaziosmanpaşaspor’la karşılaşacak

Tarsus İdman Yurdu, Gaziosmanpaşaspor’la karşılaşacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu, yarın İstanbul’da Gaziosmanpaşaspor ile mücadele edecek. Saat 15.00’te başlayacak olan maç Sarıyer, Yusuf Ziya Öziş Stadı’nda oynanacak.Ligde son iki haftada yaşadığı...

  • Ege Postası
  • 28.09.2013 - 12:49
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu, yarın İstanbul’da Gaziosmanpaşaspor ile mücadele edecek. Saat 15.00’te başlayacak olan maç Sarıyer, Yusuf Ziya Öziş Stadı’nda oynanacak.

Ligde son iki haftada yaşadığı puan kayıplarına rağmen kupada geçtiğimiz çarşamba günü deplasmanda oynadığı maçta Güngörenspor’u 2-1 yenerek kupa dışına atan Tarsus İdman Yurdu’nda moraller yerinde. Sezon başı olduğu için inişli-çıkışlı bir grafik çizdiklerini söyleyen Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, "Ligde son iki maçta yaşadığımız puan kayıplarını Gaziosmanpaşa maçını kazanarak telafi etmek istiyoruz." diyerek, şunları söyledi:

"Güngörenspor ile oynadığımız kupa maçında üstün olan, atak oynayan taraf bizdik. Hakemin kötü yönetimi ve geriye düşmemize rağmen oyunu bırakmadık. 10 kişi kalmamıza rağmen maçın uzatma bölümünde bulduğumuz golle, 2-1 öne geçip, 3. tura adımızı yazdırdık."

Dinçbudak, kart cezalısı Muhittin’in yanı sıra sakat olan Veysel ve Cihan’ın Gaziosmanpaşa maçında yer almayacağını, takımın ise bu sabah İstanbul’a geçtiğini ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.