Dolar 34,2138
%-0.02
Euro 37,5281
%0.14
Altın 2.876,700
%0.24
Bist-100 9.115,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Palandöken Belediyesi yapımı tamamlanan spor salonunu hizmete açıyor

Palandöken Belediyesi yapımı tamamlanan spor salonunu hizmete açıyor

Erzurum merkez Palandöken ilçe Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesi'nde, geçen yıl yapımına başlanan 500 kişilik kapalı spor salonu bayramdan sonra düzenlenecek törenle hizmete açılacak. Kış sporları ve kış turizminin merkezi Palandöken...

  • Ege Postası
  • 04.08.2013 - 14:42
Erzurum merkez Palandöken ilçe Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesi'nde, geçen yıl yapımına başlanan 500 kişilik kapalı spor salonu bayramdan sonra düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

Kış sporları ve kış turizminin merkezi Palandöken ilçesi yeni bir spor salonuna daha kavuşuyor. Palandöken Belediye Başkanı Başkanı Orhan Bulutlar, yapımı tamamlanan spor salonunda incelemelerde bulundu. Bulutlar, spor salonunun bir kısmın da kültür ve eğitim merkezi olarak bölge halkına hizmet vereceğini kaydetti.

    Spor salonun kuzeye bakan kısmının da rekreasyon alana olarak düzenlenmesi için çalışmalar başlatıldığına işaret eden Bulutlar ,"Belediye olarak sosyal sorumluluğa ve insan odaklı çalışmalara önem veriyoruz. Bu önemi göstermek adına ilçemize de belediyemizin öz kaynaklarıyla kapalı spor salonu yapımına start verdik. Salonumuz bitti. İnşallah ağustos ayında halkın hizmetine sunacağız. Kapalı Spor Salonumuz, Kültür Merkezimizle birlikte salonu yaptırdık. Sosyal, kültürel ve sportif alanlar da faaliyet gösterecek tesislerimiz yıllarca sosyal tesislerden yoksun olan Ertuğrul Gazi, Yunus Emre, Abdurrahman Gazi, Kazım Yurdalan mahallelerinin kolayca yaralanabileceği bir bölge seçtik. Yunus Emre ve Ertuğrul Gazi Mahallelerimizin hemen sınırında olan bir alanımız da 13 bin metrekare açık alan üzerine yapılan kapalı spor salonu bin 750 metrekare alana ile, 500 kişilik kapasiteye sahip, spor salonumuzda kafeterya dahil bir çok ayrıntı düşünülerek yapıldı." dedi.

    Orhan Bulutlar, "Bina cephesi ısı yalıtım giydirme cephe ile modernize edilen kapalı spor salonumuz 5 milyon liraya mal oldu. Palandöken Belediyemizi ilk defa kendisine ait bir spor tesisi oldu. Bundan böyle Belediyespor Kulübümüz tüm aktivitelerini daha sağlıklı bir şekil de bu salonumuz da gerçekleştirecek. Ayrıca kulübümüzün bünyesinde bulunan branşlar dışın da yeni solan sporları branşları oluşturarak geniş bir yelpaze oluşturarak daha çok gencimize spor yapabilme olanağı sağlayacağız. Bayramdan hemen sonra salonumuzu vatandaşlarımızın hizmetine sokacağız. Spor ve kültür merkezi salonumuz şehrimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.