Dolar 34,1537
%0.17
Euro 38,0153
%-0.2
Altın 2.886,670
%0.4
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Panayır spor tesislerinin temeli atılıyor

Panayır spor tesislerinin temeli atılıyor

Bursa Osmangazi Belediyesi, sağlıklı bir toplum ve sağlıklı bir gelecek için spora ve sporcuya yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Bu çerçevede projelendirilen Panayır spor tesislerinin temeli yakında atılıyor.Panayır Mahallesi'nde 9...

  • Ege Postası
  • 20.07.2013 - 15:00
Bursa Osmangazi Belediyesi, sağlıklı bir toplum ve sağlıklı bir gelecek için spora ve sporcuya yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Bu çerçevede projelendirilen Panayır spor tesislerinin temeli yakında atılıyor.

Panayır Mahallesi'nde 9 bin 860 metrekare alan üzerine inşa edilecek tesislerde fitness salonu, nizamı ölçülerde futbol sahası ve tribünler, soyunma odaları, yürüyüş yolu ve oyun alanı bulunuyor. Tesislerin yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Başkan Mustafa Dündar, projeyi hayata geçirecek olan müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı. Şu anda zemin düzenlemesi yapılan spor tesisinin bir hafta sonra temelini atmayı planladıklarını belirten Dündar, şunları söyledi: “Bursa’ya yeni bir spor tesisi daha kazandırıyoruz. Panayır mahallemize hizmet verecek futbol sahası ile çocuk oyun gurubunun olduğu bir park inşasına başlıyoruz. 40 bin metrekarelik alan üzerine yapılacak bu tesis bölgeye hitap edeceği gibi, bizden uzun zamdandır futbol sahası talebinde bulunan Panayır spor içinde iyi bir tesis olacak.”

Bu güne kadar yaptıkları spor tesislerinden, Türkiye'nin göğsünü kabartan sporcular yetiştiğini ifade eden Dündar, şöyle devam etti: ”Osmangazi Belediyespor sporcularımız, Türkiye'de katıldıkları atletizm müsabakalarında rekorları altüst ediyor. Son olarak Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen Liseler Arası Dünya Atletizm Şampiyonası'nda dünya şampiyonu olarak dönen sporcularımız var. Panayır'da yapacağımız bu tesiste, Panayır Spor Kulübü'nün uzun zamandan beri bizden beklediği önemli bir tesis. Nizami ölçülerde olan futbol sahasında Panayırspor hem antrenman yapacak hem de resmi maçlarını oynayabilecek. Soyunma odalarıyla, tribünleriyle Bursa’ya örnek olacak bir tesis yapacağız. Şimdiden Panayırlılara ve Bursa’ya hayırlı olsun.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.