Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Parasını almadan aracını noterden satınca soluğu poliste aldı

Parasını almadan aracını noterden satınca soluğu poliste aldı

Bursa'da, polise müracaat eden bir kişi noterden satışını verdiği aracının parasını alamadığını söyledi. Cumhuriyet Savcılığı, aracı noterden aldıktan sonra parayı ödemeyen dolandırıcılık zanlısının yakalanması için soruşturma...

  • Ege Postası
  • 25.09.2013 - 09:34
Bursa'da, polise müracaat eden bir kişi noterden satışını verdiği aracının parasını alamadığını söyledi. Cumhuriyet Savcılığı, aracı noterden aldıktan sonra parayı ödemeyen dolandırıcılık zanlısının yakalanması için soruşturma başlattı.

Reyhan Mahallesi'nde ikamet eden İ.Y., ikinci el otomobil pazarında satışa sunduğu 2009 model aracı için 33 bin lira karşılığında inşaat şirketi sahibi olduğunu söyleyen Y.E. ile anlaştı. Aracın satışını gerçekleştirmek için İ.Y. ve Y.E., Bursa 1. Noter'e gitti. Aracın satışı yapıldıktan sonra Y.E., parayı Hürriyet Mahallesi'ndeki bir banka şubesine havale edeceğini söyledi. Noterden ayrıldıktan sonra akşam saatlerinde bankadaki hesabını kontrol eden İ.Y., paranın gelmediğini görünce dolandırıldığını anlayarak polise müracaat etti. Bursa Emniyet Müdürlüğü Çarşı Polis Merkezi Büro Amirliği'nde ifade veren İ.Y., kendisini dolandıran ve inşaat yirketi olduğunu söyleyen Y.E.'den şikayetçi olduğunu dile getirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.