Dolar 34,1020
%0.01
Euro 38,1017
%0.02
Altın 2.881,870
%0.24
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Peker'in o ilde miting yapmasına izin yok

Peker'in o ilde miting yapmasına izin yok

Rize'de düzenlediği miting ile gündeme gelen ve "Oluk oluk kan akacak" sözleriyle tartışma yaratan Sedat Peker'e bu sefer izin verilmedi.

  • Ege Postası
  • 15.10.2015 - 12:39
Kocaeli Valiliği, Rize'de gerçekleştirdiği mitingdeki söylemleri nedeniyle hakkında dava açılan Sedat Peker'in 30 Ekim'de Kocaeli'de düzenlemek istediği mitinge izin vermedi.

Rize'de gerçekleştirdiği mitingdeki söylemleri nedeniyle hakkında dava açılan Sedat Peker, sosyal medya hesabından 30 Ekim'de Kocaeli'de düzenlemek istediği mitinge izin verilmediğini açıkladı.

Kocaeli’de Sedat Peker’in konuşmacı olarak katılacağı 30 Ekim’de düzenlenecek miting için daha önce verilen izin valilik tarafından iptal edildi. İptale gerekçe olarak provokasyon ihtimali gösterildi.

Peker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kocaeli Valiliği, Kocaelispor taraftar grubunun 30 Ekim'de düzenleyeceği, benim de konuşmacı olarak katılacağım mitingin iznini provokasyon olabilir diye iptal etmiş. Devlet yetkilileri bu yönde bir karar aldıysa bize tartışmak düşmez, demek ki böylesi en doğru olandır, diye düşünürüm" dedi.

Rize mitingiyle ilgili eleştirileri yanıtlayan Peker, “Neyin suç, neyin suç olmadığını inanın en az bir hukukçu kadar iyi bilirim. Bu konuşmada suçun 's'sini dahi hiç kimse bulamaz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.