Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Piriştina: Buca’da her noktaya eşit hizmet

Piriştina: Buca’da her noktaya eşit hizmet

Levent Piriştina belediye başkan aday adayı olduğu Buca’da altyapı sorununun çözümü için şantiyeler kuracağını söyledi, “Asfalt ve kaldırım başta olmak üzere bütün altyapıyı kendi iş gücümüzle çözerken, belediye hizmetlerini tüm mahallelere eşit şekilde götüreceğiz” dedi

  • Ege Postası
  • 22.10.2013 - 10:51

İZMİR -Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan aday adayı Levent Piriştina, ciddi altyapı ve üstyapı sorunu olduğunu söylediği kentte, bu konuda hızlı bir değişime ihtiyaç bulunduğunu söyledi. Kuruçeşme’de kahvehane ziyaretlerinde vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen Piriştina, belediyenin asfalt, kaldırım ve parke taşı konusunda kendi şantiyelerini kurması gerektiğini dile getirdi. Buca Belediyesi’nin halen İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttüğü çalışmaların ihtiyaca cevap vermede yetersiz kaldığına işaret eden Piriştina, seçilmesi durumunda kendi şantiyelerini kuracağını söyledi.

Buca için hazırladıkları projeleri anlatan Piriştina, “Asfalt ve kaldırım başta olmak üzere tüm çalışmaları kendi olanaklarımız, kendi şantiyelerimiz ve kendi iş gücümüzle yapacağız. Kentin ihtiyacı olan üst ulaşım ve yol sorunlarını hızlı şekilde çözeceğiz” diye konuştu. Avrupa standartlarına yükseltilecek yolların yapımında Buca’nın her noktasına eşit şekilde hizmet gideceğini aktaran Piriştina, “Kentin merkezine hangi hizmetler gidiyorsa, tüm semt ve mahallelerimize de herhangi bir ayrım gözetmeden götüreceğiz. Her mahallemizi, her sokağı, her caddeyi altyapı konusunda bu standartlara ulaştıracağız. Belediyenin verdiği tüm hizmetleri kentimizdeki tüm bölgelere eşit şekilde götüreceğiz” dedi.

Buca Heykel ve Yaylacık Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Piriştina, bu konuda hazırladıkları projeler hakkında bilgi verdi. Esnafın beklentileri hakkında çalışma yapan Piriştina, amaçlarının kentte yaşayan her kesimden insanı mutlu edecek, onların yüzlerini güldürecek çalışmalar yapmak olduğunu vurguladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.