Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Plastech 2013 Fuarı’nın tanıtım kokteyli yapıldı

Plastech 2013 Fuarı’nın tanıtım kokteyli yapıldı

11 – 14 Nisan 2013 tarihleri arasında, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek olan 2’inci PLASTECH – Plastik, Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı’na ilişkin hazırlıklar sürüyor. Fuarın ilk kokteyli sektörün kalbinin attığı yer İzmir Atütürk Organize Sanayi Bölgesi’nde yapıldı. Loca Restaurant’da düzenlenen tanıtım kokteylinde, fuar hazırlık çalışmalarına ilişkin bilgiler aktarıldı, fuar tanıtım filmi gösterildi.

  • Ege Postası
  • 31.01.2013 - 11:08
İZMİR -İZFAŞ tarafından düzenlenen kokteyl İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Zeki Karatay, EGEPLASDER Yönetim Kurulu Başkanı Erol Paksu, EBSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdoğan Çiçekçi, PETKİM Genel Müdürü Sadettin Korkut, EGEPLASDER yönetim kurulu üyeleri, plastik ve ambalaj sektör temsilcileri ile çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Kokteyl süresince katılımcı firma temsilcileri yan yana gelerek sektörün sorunlarını konuşma ve değerlendirme fırsatı buldu. Gitarist Haluk’un jaz müziği ise geceye renk kattı.

Gecenin ev sahipliğini üstlenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan yaptığı konuşmada “ Plastech Fuarı’nın İzmir’de düzenlenen sayılı fuarlar arasına gireceğine inanıyorum” dedi.

Yurtiçi ziyaretçilerin yanı sıra dünyanın pek çok farklı ülkesinden gelen profesyonel ziyaretçiler ile katılımcı firmaları buluşturucak fuar için alıcı ve tanıtım çalışmalarına devam edildiğini söyleyen İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Zeki Karatay “İzmir’deki tanıtım organizasyonunun devamında ikinci tanıtım etkinliğini İstanbul’da yapmayı hedefliyoruz. Ayrıca farklı illerde de tanıtım etkinlikleri organize etmeyi planlıyoruz” dedi.

EGEPLASDER Yönetim Kurulu Başkanı Erol Paksu “Bu yıl 11 – 14 Nisan 2013 tarihlerinde 2’inci kez düzenlenecek Plastech Fuarı’nın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Birlikte çok daha güzel fuarlar yapacağız” dedi.

EBSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdoğan Çiçekçi ise Sanayi Odası olarak Plastech Fuarı’nı yürekten desteklediklerini ifade etti.

Profesyonel ve son tüketiciye açık olarak gerçekleştirilen fuar, fuarcılık sektörünün öncü kuruluşu İZFAŞ (İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş.) ve EGEPLASDER (Ege Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği) işbirliğinde organize ediliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.