Dolar 34,1615
%0
Euro 38,1768
%0.03
Altın 2.917,190
%-0.1
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Polis helikopterlerinden tam mesai

Polis helikopterlerinden tam mesai

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Taksim Meydanı’na çıkmak isteyen gruplara polis müdahale etti. Sabah saatlerinde başlayan olaylar uzun süre devam etti. Çevik kuvvet polislerinin yanı sıra polis helikopterleri de uçuş yaparak gün boyu...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 15:11
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Taksim Meydanı’na çıkmak isteyen gruplara polis müdahale etti. Sabah saatlerinde başlayan olaylar uzun süre devam etti. Çevik kuvvet polislerinin yanı sıra polis helikopterleri de uçuş yaparak gün boyu denetimleri sürdürdü.

İstanbul Valiliği’nin yasak kararına rağmen çeşitli sendika ve derneklerin üyeleri bir araya gelerek Taksim Meydanı’na yürümek istedi. Bu nedenle polisle gruplar arasında arbede yaşandı. Marjinal gruplar polise taşlarla saldırdı. Polis de biber gazı ve tazyikli su ile gruplara müdahale etti. Olaylar uzun süre devam etti.

1 Mayıs mesaisinde polis helikopterleri de görev aldı. Taksim ve civarında uçuş yapan helikopterler, grupların kaçtığı yönleri yerdeki polis ekiplerine bildirdi. Çevik kuvvet polisleri de kendilerine bildirilen güzergahlarda önlem aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.