Dolar 34,1769
%0.04
Euro 38,1642
%0
Altın 2.916,950
%-0.11
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Turist ve esnafların boş caddede futbol keyfi (Özel)

Turist ve esnafların boş caddede futbol keyfi (Özel)

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle pek çok ulaşım aracının çalışmamasını ve bazı yolların kapalı olmasını fırsat bilen esnaflar, normalde yoğun trafik olan caddelerde futbol oynadı. Esnaf ve turistlerin maç yapması ilginç görüntülere...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 15:00
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle pek çok ulaşım aracının çalışmamasını ve bazı yolların kapalı olmasını fırsat bilen esnaflar, normalde yoğun trafik olan caddelerde futbol oynadı. Esnaf ve turistlerin maç yapması ilginç görüntülere sahne oldu.

Yoğun trafiğiyle bilinen Karaköy’deki Tersane Caddesi'nde yolların kapalı olması sebebiyle araç trafiği yok denecek kadar azdı. Bu durumu fırsat bilen esnaflar, kendi aralarında futbol oynadı. Yoldan geçen Fransız uyruklu turistler de oyuna katıldı. Esnaf ve turistler kendi arasında maç yaptı. Dubalardan kale yapan esnaflar, turistlerle birlikte keyifli anlar yaşadı.

Yolları boş bulduklarını aktaran esnaflar, caddede futbol oynamanın çok zevkli olduğunu anlattı. İşe zor geldiklerini belirten Ayhan Civelek, “Ne iş? Fransa-Türkiye maçını izliyoruz.” diyerek, yaşanan olumsuzluklara tepki gösterdi.





Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.