Dolar 34,1742
%0.03
Euro 38,1961
%0.08
Altın 2.922,670
%0.08
Bist-100 9.751,00
%-0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şampiyonlar ödüllerini aldılar

Şampiyonlar ödüllerini aldılar

İzmir’in Bergama ilçesinde Özel Bakırçay Eğitim Kurumları'nın geleneksel olarak düzenlediği 7. 4x4 - 5x5 bilgi yarışmasında kazananlar belli oldu. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde, Aliağa, Kınık, Dikili ve...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 14:41
İzmir’in Bergama ilçesinde Özel Bakırçay Eğitim Kurumları'nın geleneksel olarak düzenlediği 7. 4x4 - 5x5 bilgi yarışmasında kazananlar belli oldu. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde, Aliağa, Kınık, Dikili ve Bergama merkezde bulunan okullardan katılan yaklaşık bin öğrenciden dereceye giren 40 öğrenci hediyelerini aldı.

Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Duman, okul müdürleri, başarılı öğrencilerin yanı sıra öğretmenleri ve aileleri katıldı. Yarışmada 4. sınıflarda Ali Rıza Eroğlu İlkokulu'ndan Yusuf Durmaz, 5. sınıflarda Zübeyde Hanım Ortaokulu'ndan Mehmet Yiğit Doğdu birinci oldu. Dereceye giren öğrencilere dizüstü bilgisayar, tablet pc, MP4 gibi değişik ödüller verildi.

    Törende konuşan Özel Bakırçay Eğitim Kurumları Müdürü Tahir Goral, “Yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik ediyorum. Yarışmaya ilginin büyük olması bizim için sevindirici. Bergama ve çevresine hizmet eden bir kurum olarak başarılı öğrencileri, yetenekleri ortaya çıkarmaya ve yetiştirmeye önem veriyoruz." dedi.

    Ödül törenine katılan Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Duman, ”Bergama Özel Bakırçay Eğitim Kurumları'na geleneksel olarak düzenledikleri 4x4 – 5x5 bilgi yarışmasından dolayı teşekkür ediyorum. İlçemize ayrı bir heyecan katan bu yarışmada dereceye giren öğrencileri, onları yetiştiren anne babaları ve meslektaşlarımı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.