Dolar 34,2104
%-0.03
Euro 37,5271
%0.14
Altın 2.874,790
%0.18
Bist-100 9.109,00
%-0.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Polis memuru, kızını rahatsız ettiği gerekçesiyle bir genci öldürdü

Polis memuru, kızını rahatsız ettiği gerekçesiyle bir genci öldürdü

Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru, kızını rahatsız ettiği gerekçesiyle 17 yaşındaki bir genci beylik tabancasıyla öldürdükten sonra teslim oldu.         İddiaya göre, Ayvalık...

  • Ege Postası
  • 14.05.2013 - 11:46
Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru, kızını rahatsız ettiği gerekçesiyle 17 yaşındaki bir genci beylik tabancasıyla öldürdükten sonra teslim oldu.

         İddiaya göre, Ayvalık ilçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Hüseyin A. (45), Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Metin Cimli'nin oğlu Tuğrul Cimli'yi (17), konuşmak için otomobiliyle Cennet Tepesi mevkiine götürdü. Kızını rahatsız ettiğini düşündüğü komşusu Tuğrul Cimli ile bir süre konuşan Hüseyin A., tabancasıyla gence ateş etti. Silahlı saldırıdan sonra olay yerinden ayrılan polis memuru Hüseyin A., Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim oldu. Olay yerinde can veren Cimli’nin cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayı öğrenen Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü baba Metin Cimli gözyaşlarına hakim olamadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.