Dolar 34,1585
%0.07
Euro 38,1984
%-0.12
Altın 2.913,770
%-0.67
Bist-100 9.775,00
%-0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Polise ikazları için teşekkür etti, eyleme devam edeceğini söyledi

Polise ikazları için teşekkür etti, eyleme devam edeceğini söyledi

Adana'da Taksim Gezi Parkı ile başlayan olayların ardından başlayan eylemlere katılan üniversite öğrencisi genç, polisin gösteriler sırasındaki ikazları ile uygulamaları için e-posta yoluyla teşekkür etti. Polis, Çevik Kuvvet Şubesi'ne...

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 14:50
Adana'da Taksim Gezi Parkı ile başlayan olayların ardından başlayan eylemlere katılan üniversite öğrencisi genç, polisin gösteriler sırasındaki ikazları ile uygulamaları için e-posta yoluyla teşekkür etti. Polis, Çevik Kuvvet Şubesi'ne çağırdığı öğrenciyi iyi niyetinden dolayı misafir edip, çalışmalarıyla ilgili bilgilendirdi. Üniversiteli Ahmet Emre, "Burada 5 dakika kalacaktım, ancak sohbet iyiydi. Polise iyi niyetli ikazları için teşekkür ediyorum. Ancak eyleme devam edeceğim." dedi.

    Atatürk Caddesi Atatürk Parkı'nda Gezi Parkı eylemleri ile başlayan yürüyüşler sürüyor. Üniversiteli Ahmet Emre, polisin tahrik ve kışkırtmalara karşı yaptığı ikazları kendisi ve bazı arkadaşlarının dikkate aldığını belirterek, bu tavrından dolayı polise e-posta ile teşekkür etti. Emre, e-postada, "Eylemler başladığı günden bu yana Gezi Parkı için ben de direniyorum. Yürüyüşlere katıldım, 16 Haziran günü de eylemciler arasındaydım. Ancak o gün yapılan iyi niyetli ve eylemcilerin arasına karışabilecek provakatörler konusundaki uyarılar beni memnun etti. Polisin sabırlı tutum ve yaklaşımına teşekkür etmek istedim." şeklinde konuşdu.

    Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, üniversiteli gencin teşekkürü için kendisini Çevik Kuvvet Şubesi'nde misafir etti. Çevik Kuvvet Şube Müdürü Mehmet Karabörk tarafından karşılanan Ahmet Emre, davete 4 arkadaşı ile geldi. 2 saat çevik kuvvet ekipleri ile sohbet edip şubeyi gezen genç, "Eylemlere katıldığım günden bu yana yasal sınırların dışına hiç çıkmadım. Bundan sonra da eylemlere katılacağım. Ancak polisin ikazları beni mutlu etti. Çevik Kuvvet'e davet edildim, 5 dakika kalacaktım, ancak sohbetle iki saat burada kaldım, herkese teşekkürler." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.