Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Prof. Şener: Yazıcı'nın kalbi pil ile destekleniyor

Prof. Şener: Yazıcı'nın kalbi pil ile destekleniyor

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor. Acıbadem Bursa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nadir Şener, İbrahim Yazıcı'nın kalbini kalp pili ile desteklediklerini söyledi. Şener, Yazıcı'nın durumu ile ilgili...

  • Ege Postası
  • 05.05.2013 - 13:15
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor. Acıbadem Bursa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nadir Şener, İbrahim Yazıcı'nın kalbini kalp pili ile desteklediklerini söyledi. Şener, Yazıcı'nın durumu ile ilgili bir şey söylemenin henüz erken olduğunu belirtti.

Hastanede basın toplantısı düzenleyen Prof. Dr. Nadir Şener, yoğun bakımda tutulan İbrahim Yazıcı'nın durumu hakkında bilgi verdi. Şener, şunları dile getirdi: "Bursa’nın önemli sanayicisi ve Bursaspor'un başkanı bu sabaha karşı kalp durması nedeniyle saat 04.50 gibi hastaneye getirildi. Kalp masajı yapılan hasta 1 saat süren yeniden canlandırma sonucu kalp atımları alındı. Yoğun tedavi sürecine alındı, yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Ailesi sevenlerinin dualarını bekliyor."

Şuan hayati tehlikesi konusunda bir şey söylemenin erken olduğunu belirten Şener, şöyle devam etti: "Genel durumu toparlamaya, hasar gören organlarda düzelmeye çalışıyoruz. Daha önceden de birkaç kez sorun yaşamıştı. Kalbiyle ilgili şunda da kalbi durmuş olmakla birlikte tekrar çalıştı ve yaşamsal fonksiyonlarının düzelmesi için çalışıyoruz. Kalbi sonra tekrar durdu kalp pili ile destekleniyor."

Belli aralıklarla açıklama yapacaklarını ifade eden Şener, ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Kalp durması nedeniyle bazı organlarında hasar olabilir ama bunu şimdiden söylemek erken. Zamana ihtiyaç var. Erkenden bir şeyler paylaşmak istemiyoruz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.