Dolar 32,6095
%0.29
Euro 35,1205
%0.42
Altın 2.447,740
%0.5
Bist-100 10.446,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Propaganda sürecinde bir yasakta Bayraklı'da

Propaganda sürecinde bir yasakta Bayraklı'da

Bayraklı İlçe Seçim Kurulu ilçe binaları ve seçim büroları dışındaki noktalara parti bayrağı asılmasını yasakladı. Bayraklı’da ilçenin farklı noktalarındaki parti bayrakları toplanmaya başlandı.

  • Ege Postası
  • 11.03.2014 - 17:38
EGE POSTASI - Yerel seçimlere sayılı günler kala İzmir’de heyecan tavan yapmış durumda. Partiler ve adaylar propaganda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken Konak’ta seçim büroları, il ve ilçe binaları dışında afiş, bayrak ve pankart asılması yasaklanmasının ardından aynı karar Bayraklı’da alındı.
 
DSP Konak Belediye Başkanı Adayı ve Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’ın boş bir binanın tüm duvarını kaplayan dev afişe yönelik CHP Konak Belediye Meclis Üyesi Ali Büyükkayıkçı’nın ilçe seçim kuruluna itirazda bulunmuştu. İtirazı değerlendirerek karara bağlayan Konak  İlçe Seçim Kurulu, seçim büroları, il ve ilçe binaları dışında afiş, bayrak ve pankart asılması yasaklandı.
 
Flaş bir gelişmede Bayraklı’da yaşandı. AK Parti Bayraklı İlçe Teşkilatı’nın ilçenin çeşitli noktalarında yer alan siyasi partilerin bayraklarına yönelik itirazda bulundu. Bayraklı İlçe Seçim Kurulu  itirazı değerlendirdi ve seçim büroları ile ilçe binaları dışında bayrak asılmasını yasakladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.