Dolar 34,2535
%0.04
Euro 37,5985
%-0.09
Altın 2.911,620
%-0.34
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Psikolojik problemleri olan şahıs polis operasyonu ile hastaneye götürüldü

Psikolojik problemleri olan şahıs polis operasyonu ile hastaneye götürüldü

Malatya’da psikolojik rahatsızlığı bulunan şahıs, ailesinin isteği ile hastaneye götürülmeye çalışılınca hem sağlıkçıları hem de polise zor anlar yaşattı. Kuru sıkı tabanca ile etrafa ateş açan şahıs, polisin çelik yelekli,...

  • Ege Postası
  • 17.05.2013 - 13:03
Malatya’da psikolojik rahatsızlığı bulunan şahıs, ailesinin isteği ile hastaneye götürülmeye çalışılınca hem sağlıkçıları hem de polise zor anlar yaşattı. Kuru sıkı tabanca ile etrafa ateş açan şahıs, polisin çelik yelekli, gaz bombalı operasyonu ile etkisiz hale getirilerek hastaneye kaldırıldı.

Hidayet Mahallesi Mezarlık Sokak'ta yaşayan ve akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Y.Y., görevliler tarafından Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne götürülmek istendi. Hastaneye gitmek istemeyen Y.Y. sağlık ekiplerine direnerek kuru sıkı tabanca ile rastgele ateş açtı. Zor durumda kalan sağlık ekipleri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliği alarak kendisini eve kapatan Y.Y.’yi bir süre ikna etmeye çalıştı. Sokağın yaya ve araç trafiğine kapatılmasından sonra çelik yeleklerini giyen polis ekipleri şahsı etkisiz hale getirmek için camı kırarak içeri gaz bombası attı. Bu sırada dış kapıyı da kırarak içeri giren ekipler, gazdan etkilenen şahsı yakalayarak etkisiz hale getirdi.
Olay yerinde bekleyen ambulansa bindirilen Y.Y.’ye burada ilk tedavisi yapıldıktan sonra devlet hastanesine kaldırıldı. Bu sırada şahsa gazlı müdahale sırasında bazı sivil polislerinde gazdan etkilendiği görüldü. Hidayet Mahallesi Muhtarı Engin Güleç, Y.Y.’nin akli dengesinin yerinde olmadığını belirterek ailesinin başvurusu ile Elazığ’a sevkinin yapıldığını ancak şahsın gelen ekiplere direnerek olay çıkardığını söyledi. Muhtar Güleç, Y.Y.’nin geçtiğimiz günlerde 2.Ordu Komutanlığı’nda gerçekleştirilen 1 günlük temsili askerlik etkinliğine de katıldığını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.