Dolar 34,2923
%0.06
Euro 37,5181
%0.06
Altın 2.931,520
%0.11
Bist-100 8.876,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Real Madrid'de Iker Casillas, Galatasaray'da Drogba şoku

Real Madrid'de Iker Casillas, Galatasaray'da Drogba şoku

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Galatasaray ile Real Madrid arasında oynanan mücadeleyi konuk ekip 6 - 1 kazanırken kalecisi IKER CASİLLAS'ı kaybetti. Galatasaray'da ise Dider Drogba Pepe'nin darbesiyle sakatlandı ve önce oyundan çıktı, sonra...

  • Ege Postası
  • 18.09.2013 - 00:19
Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Galatasaray ile Real Madrid arasında oynanan mücadeleyi konuk ekip 6 - 1 kazanırken kalecisi IKER CASİLLAS'ı kaybetti. Galatasaray'da ise Dider Drogba Pepe'nin darbesiyle sakatlandı ve önce oyundan çıktı, sonra da hastaneye kaldırıldı.

Şampiyonlar Ligi grubundaki ilk maçta Real Madrid'e kendi evinde 6 - 1 yenilen Galatasaray'da Drogba şoku yaşanıyor. Sarı - kırmızılı ekibin yıldız oyuncusu Didier Drogba, Real Madrid maçında sakatlandı.

Galatasaray'ın Real Madrid ile oynadığı maçın 44. dakikasında Didier Drogba sakatlık geçirdi. Portekizli defans oyuncusu Pepe'nin arkadan sert müdahalesiyle kendini yerde bulan Fildişili golcü, omuzunun üzerine düştü, yapılan tedavinin ardından oyuna dönemeyen Drogba'nın omuzundan ciddi sakatlık yaşadığı belirtildi. Drogba ikinci yarıda yerini Amrabat'a bıraktı.

REAL MADRİD'DE DE IKER CASİLLAS SAKATLANDI

Real Madrid'in yıldız oyuncusu sakatlanarak oyunu yarıda bıraktı.

Galatasaray-Real Madrid maçında İspanyol ekibinin kalecisi Iker Casillas sakatlandı. Bir hava topu mücadelesinde takım arkadaşı Sergio Ramos'un müdahalesiyle kaburgasından sakatlanan Casillas oyuna devam edemedi. Casillas maçın 14. dakikasında yerini Diego Lopez'e bıraktı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.