Dolar 34,2596
%0.06
Euro 37,6017
%-0.08
Altın 2.921,000
%-0.02
Bist-100 9.118,00
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Rozetlerini Keskin takacak

Rozetlerini Keskin takacak

Örgütlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin 2 Şubat’ta Çiğli’de bir kez daha rozet takma törenine katılacak. Değişik partilerden CHP’ye katılacak 1200 kişiye rozetlerini Keskin takacak..

  • Ege Postası
  • 17.01.2013 - 17:32
EGE POSTASI-  HABER SERVİSİ- CHP’de yerel seçimler öncesi hareketlilik devam ediyor. Genel merkez yöneticilerinin İzmir’e yoğun ilgisi ile il ve ilçe örgütlerdeki hareketliliği daha da arttırıyor. CHP’de Başkentten İzmir’e doğru yola çıkacak isimler arasında Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin dikkati çekiyor. Keskin’in programında CHP Çiğli örgütünün düzenlediği toplu katılım töreni var. 2 Şubat’da CHP Çiğli ilçe Başkanlığının organizasoyuyla değişik partilerden yaklaşık 1200 kişi CHP’ye geçecek.

ROZETLERİ KESKİN TAKACAK

Toplu katılım törenine CHP Genel Başkan Yardımcıları Adnan Keskin de katılacak ve partiyle katılanların rozetlerini Keskin takacak.. Çiğli’de yapılacak programa katılacağını ifade eden Adnan Keskin, egepostasına şu açıklamayı yaptı. “ Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir’de sürekli yapılacak yerel seçimler öncesi sanki İzmir’i kazanmış gibi bir algıyı topluma propaganda yapıyor. Ancak; bu yaptıkları propagandanın bir hayal ürünü olduğunu onlara göstereceğiz. Bu neden ile 2 Şubat’da İzmir’de Çiğli İlçe teşkilatımızın hazırladığı bir programa katılacağız. Burada Adalet ve Kalkınma partisine İzmir’de seçimlerde CHP’nin hala çekim merkezi olduğunu göstereceğiz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.