Dolar 34,2560
%0.04
Euro 37,6125
%-0.07
Altın 2.887,380
%0.02
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Rumlar, kumarın her türlüsüne el atmaya hazırlanıyor

Rumlar, kumarın her türlüsüne el atmaya hazırlanıyor

Ekonomik krizi atlatma yolları arayan Güney Kıbrıs’ın internet üzerinden kumarhane işleten şirketlerin kurulmasına izin verilmesini de gündemine aldığı bildirildi.Rum Ticaret Bakanı Yorgos Lakkotripis dün Baf’ta faaliyet gösteren işadamlarıyla...

  • Ege Postası
  • 22.04.2013 - 12:14
Ekonomik krizi atlatma yolları arayan Güney Kıbrıs’ın internet üzerinden kumarhane işleten şirketlerin kurulmasına izin verilmesini de gündemine aldığı bildirildi.

Rum Ticaret Bakanı Yorgos Lakkotripis dün Baf’ta faaliyet gösteren işadamlarıyla bir araya geldi. İşadamlarının Güney Kıbrıs'ta bulunan Baf bölgesinde kumarhane açılması yönünde yoğun talepleriyle karşılaşan Lakkotripis’in, internet üzerinden kumarhane konusunun gündemlerinde olduğunu ifade etti.

Lakkotripis, kumarhane kurulması yönünde bir karar alınması durumunda Baf’ın da diğer şehirler gibi talepte bulunma hakkı olacağını belirtirken “online” kumarhaneler konusunun bakanlığı tarafından incelendiğini açıkladı.

Malta gibi bazı ülkelerin “online” kumarhane işleten şirketlere vergi kolaylıkları sağladıklarını, kendilerinin de ekonomiye yeni bir alan katmak amacıyla bu konuyu incelemekte olduklarını belirten Rum bakan, henüz herhangi bir karar alınmadığını da sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.