Dolar 34,2575
%0.05
Euro 37,6179
%0.05
Altın 2.880,110
%-1.01
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Rütbe alan zabıta ve itfaiye personeli için tören düzenlendi

Rütbe alan zabıta ve itfaiye personeli için tören düzenlendi

Görevde yükselme sınavını kazanan Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Zabıta Daire Başkanlığı personeli için tören düzenlendi.        Kürek İhtisas Kulübü’ndeki törene katılan Büyükşehir...

  • Ege Postası
  • 30.06.2013 - 12:20
Görevde yükselme sınavını kazanan Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Zabıta Daire Başkanlığı personeli için tören düzenlendi.

        Kürek İhtisas Kulübü’ndeki törene katılan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, sınavda başarılı olarak terfi eden itfaiye ve zabıta personelini tek tek kutladı, başarılarının devamını diledi.

        Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Görevde yükselme için eğitim semineri düzenlenmesi ve görevde yükseleceklerin sınavla belirlenmesi için bana öneri getirildiğinde bunun çok isabetli bir karar olduğunu düşünmüştüm. Öyle de oldu. Başarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Bundan sonra daha da üst kademelere gelmenizi diliyorum.” dedi.

        İtfaiye, zabıta ve özel güvenlik biriminin sürekli geliştiğini ve daha iyi koşullara sahip hale getirildiğini belirten Zihni Aldırmaz, “Bu birimler çok önemli görevler yapıyorlar. İtfaiyemiz araç gereç ve donanım bakımından daha da gelişecek. Birimlerimizin mekanlarını da iyi hale getireceğiz. Önümüzdeki yıllarda daha da güçlü olacaklar ve Adana’ya çok daha iyi hizmet verecekler.” şeklinde konuştu. Zihni Aldırmaz, Büyükşehir personelinin insanlara sevgi ve saygı göstermesini istedi.

        Konuşmanın ardından Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, görevde yükselme sınavını kazanan personeli tek tek kutladı ve rütbelerini taktı. Törene İnsan Kaynakları Daire Başkanı Güllü Bakır, İtfaiye Daire Başkanı Adil Deveci, Zabıta Daire Başkanı Tarık Öncel ve belediye bürokratları katıldı.

        Görevde yükselme sınavını itfaiyeden 21, zabıtadan 10 personel kazandı. Bu personeller sınav öncesinde 15 gün eğitime tabi tutuldu. Eğitimin ardından Çukurova Üniversitesi’nde yapılan sınavda 70 ve üzerinde puan alanlar başarılı kabul edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.