Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
SBS'de Akdağmadeni birincileri Maltepe Dershanesi'nden çıktı

SBS'de Akdağmadeni birincileri Maltepe Dershanesi'nden çıktı

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) dereceye giren ilk 3 öğrenci, Maltepe Dershanesinden çıktı.         Maltepe Dershanesi Akdağmadeni Şube Müdürü Mustafa Yıldırım,...

  • Ege Postası
  • 13.07.2013 - 18:04
Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) dereceye giren ilk 3 öğrenci, Maltepe Dershanesinden çıktı.

        Maltepe Dershanesi Akdağmadeni Şube Müdürü Mustafa Yıldırım, dershanenin ilçede eğitim faaliyetine başladığı günden bu yana eğitim başarı seviyesinin yükseltilmesine önemli katkılar sağladığını belirtti. Her yıl sınavlarda alınan başarılara SBS ile bir yenisinin daha eklendiğini kaydeden Yıldırım, "Dershanemiz eğitim kalitesiyle ve sınavlarda alınan başarılarıyla ilçemizin gurur kaynağı olmuştur. SBS'de ilk 3’e giren öğrencilerin, dershanemizden çıkması bizleri ayrıca mutlu etmiştir. İnşallah önümüzdeki yıllarda da bu başarılarımız artarak devam edecektir." dedi.

        Maltepe Dershanesi öğrencilerinden Zeynep Sevinçer'in ilçe birincisi Muhammed Ersoy'un ikinci Görkem Korkmaz'ın ise üçüncü olduğunu belirten Yıldırım, öğrencileri tebrik edip başarılar diledi.

        Tercih ve yerleştirmelerle ilgili öğrencileri uyaran Yıldırım, tercih işlemlerinin de sınavlar kadar önemli olduğunu belirterek, öğrencilerin tercihlerini doğru bir şekilde yapmaları için dershaneden ücretsiz olarak yararlanabileceklerini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.