Dolar 34,2545
%0.33
Euro 37,8167
%0.12
Altın 2.927,720
%0.4
Bist-100 8.857,00
%-0.47

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ŞUTSO Başkanı Ertekin: Ramazan ayında birliğimizi koruyalım

ŞUTSO Başkanı Ertekin: Ramazan ayında birliğimizi koruyalım

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı Sabri Ertekin, Ramazan ayının nimetlerinden yararlanılması gerektiğini belirterek, bu ayda birlik ve beraberliğin korunmasını istedi.         Çeşitli...

  • Ege Postası
  • 05.07.2013 - 17:21
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı Sabri Ertekin, Ramazan ayının nimetlerinden yararlanılması gerektiğini belirterek, bu ayda birlik ve beraberliğin korunmasını istedi.

        Çeşitli görüşmelerde bulunmak için Yönetim Kurulu ile Viranşehir’i ziyaret eden ŞUTSO Başkan Ertekin, buradaki üyelerle yemekte bir araya geldi. Viranşehir'in büyük bir ekonomik potansiyele sahip olduğunu dile getiren Başkan Ertekin, yeni açılan hizmet binaları ile üyelerine daha iyi hizmet verdiklerini söyledi.

        Şanlıurfa ve ilçelerinin genç nüfus sıralamasında 4. sırada olduğunu belirten Ertekin, ilçelerin bir çok yatırıma elverişli olduğunu söyledi. Ertein, "Viranşehir ilçesinin sahip olduğu toprak ve tarım imkanlarının değerlendirilmesi gerekmektedir. Dünya için üretip dünyaya satacak becerikli ve çalışkan yatırımcıları kucaklamaya hazırız. İlimiz Türkiye’nin en uzun pistine sahip havalimanıyla, otobanıyla, İskenderun ve Mersin limanlarına ve Ortadoğu pazarına yakınlığıyla, gelişmiş sosyal donatılarıyla büyük bir potansiyel sunmaktadır."

        Viranşehir Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi Abdulhalim Tepret ise yemekte yaptığı konuşmada, yeniden seçilen ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Ertekin ve ekibini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Tepret, yeni açılan hizmet binalarında bir toplantı gerçekleştireceklerini bildirdi.

        Birçok iş adamının katıldığı yemekte, sivili toplum kuruluşlarının temsilcileri de hazır bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.