Dolar 34,1863
%-0.03
Euro 37,8386
%0.03
Altın 2.907,480
%-0.55
Bist-100 9.057,00
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Safvet Koleji, İngilizceyi sevdiriyor

Safvet Koleji, İngilizceyi sevdiriyor

Özel Nilüfer Safvet Koleji’nin 'Yoğunlaştırılmış İngilizce Öğretimi Programı' devam ediyor. Uygulamanın, yabancı dil eğitimine çok büyük katkı sağladığını belirten Özel Nilüfer Safvet Koleji Müdürü İsmail Göbül, yenilenen...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 16:40
Özel Nilüfer Safvet Koleji’nin 'Yoğunlaştırılmış İngilizce Öğretimi Programı' devam ediyor. Uygulamanın, yabancı dil eğitimine çok büyük katkı sağladığını belirten Özel Nilüfer Safvet Koleji Müdürü İsmail Göbül, yenilenen eğitim sistemiyle birlikte, Nilüfer Eğitim Kurumları'nda 5. sınıflarda İngilizce-yabancı dil branşında öğrencileri etkin yetiştirebilmek için ‘Yoğunlaştırılmış İngilizce Öğretimi Programı’nı uygulama kararı aldıklarını söyledi.

Özel Nilüfer Safvet Koleji Müdürü İsmail Göbül, açıklamasında, okulda değişen ve gelişen yeni eğitim sisteminde öğrencilerin, bir yıl boyunca yaklaşık 600 saat İngilizce dersi aldıklarını belirtti. İsmail Göbül, "Öğrencilerimize haftalık 15 saat İngilizce dersi, ana dilleri İngilizce olan yabancı öğretmenler ve uzman eğitim kadrosu tarafından verilmektedir. Bu uygulamayı, önümüzdeki yıl 6. sınıflarda da uygulamayı planladık. Böylece, öğrencilerimiz, yeni eğitim sistemimizde 5 ve 6. sınıflarda 15 saat yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi alarak, yabancı dil hazırlık senesini bitirmiş gibi oluyorlar. 5. sınıf öğrencilerimizin şu andaki yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitiminden verim alındığını görüyoruz. Öğrencilerimiz, artık yabancı dili rahat konuşabilmektedirler ve önümüzdeki yıl bu sistemi 6. sınıflarda da uyguladığımızda İngilizce, öğrencilerimiz için yabancı dil olmaktan çıkacaktır.” diye konuştu.

Nilüfer Safvet Koleji İngilizce Zümre Başkanı Ercan Bayrakcı da şunları ifade etti: "Özel Nilüfer Safvet Koleji, 5. sınıflardaki yeni uygulamada; ders içinde İngilizce okuyup anlama ve konuşmayı destekleyen materyallerin dışında video dersleri ve her sabah 20 dakika İngilizce kitap okuyarak güne başlanmaktadır. Öğrenciler, gruplar halinde haftanın iki günü sabahları 20 dakika yabancı öğretmenleriyle 'Tea Time' çay sohbeti yaparak, yabancı öğretmenlerle birebir pratik yapma fırsatı yakalamaktadırlar. Ayrıca, öğrenciler, yıl sonunda uluslararası geçerliliğe sahip 'Cambridge ESOL' sınavlarına hazırlanmaktadırlar.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.