Dolar 34,2633
%0.06
Euro 37,6446
%0.12
Altın 2.911,610
%0.07
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sağlık-Sen alkollü içki düzenlemesini destekliyor

Sağlık-Sen alkollü içki düzenlemesini destekliyor

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, her türlü şiddet olaylarının ana sebebi olan alkol tüketiminin önlenmesinin toplumsal barış ve huzura da önemli katkılar yapacağını ifade etti. Memiş, hükümetin alkollü içki satışlarını düzenlemesine...

  • Ege Postası
  • 29.05.2013 - 12:29
Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, her türlü şiddet olaylarının ana sebebi olan alkol tüketiminin önlenmesinin toplumsal barış ve huzura da önemli katkılar yapacağını ifade etti.

Memiş, hükümetin alkollü içki satışlarını düzenlemesine destek verdiklerini belirten bir açıklama yaptı. Bugün sadece iktidarı eleştirmek adına hareket edenlerin geçmişte, alkolle ilgili kısıtlamalar yapmaları, alkolden uzak durmaları ve alkolle ilgili koruyucu tedbirlerin alınmasını isteyenler olduğuna dikkat çeken Memiş, 31 Ağustos 1944 tarihinde CHP Genel Sekreteri adına İzmir Mebusu Rahmi Köken tarafından alkol ve alkollü mekanların sebep olduğu olumsuzlukların yer aldığı ve konu ile ilgili gerekli tedbirlerin alınmasını içeren bir rapor hazırlandığını, konuya sadece siyasi açıdan bakmanın etik bir davranış olmadığını kaydetti.
Memiş, dini açıdan haram olması yanı sıra alkolün sayısız zararları olduğunun da artık herkes tarafından bilindiğini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.