Dolar 34,1710
%0.1
Euro 38,1563
%-0.23
Altın 2.914,580
%-0.64
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Sağlıklı Sohbetler & Saatler” uzman olan doktorları ağırlamaya devam ediyor

“Sağlıklı Sohbetler & Saatler” uzman olan doktorları ağırlamaya devam ediyor

82’nci İzmir Enternasyonal Fuarı’nın teması “Sağlık” kapsamında organize edilen “Sağlıklı Sohbetler & Saatler” etkinliği birbirinden değerli, alanında uzman olan doktorları ağırlamaya devam ediyor. İBB Eşrefpaşa Hastanesi, Herkes İçin Acil Sağlık Derneği ve İzmir Tabipler Odası işbirliğinde İZFAŞ tarafından organize edilen etkinlik, Kültürpark Mogambo alanında 19.30 – 21.30 saatleri arasında düzenleniyor.

  • Ege Postası
  • 06.09.2013 - 11:55
İZMİR- Sağlıklı sohbetler etkinliğinin 4 Eylül Çarşamba günü konuğu DEÜ Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güven Aslan ile DEÜ Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Adil Esen’di. “Erkek Sağlığı” konusunun ele alındığı sohbette, erkek sağlığında en fazla öne çıkan rahatsızlığın prostat olduğu vurgulandı. Tedavi süreci ve alınması gereken önlemler hakkında bilgiler verildi.
Etkinliğin bugünkü konuğu ise Spor Yaralanmaları Artoskopi ve Diz Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Levent Köstem ile Zihinsel Performans Antrenörü Ersin Afacan olacak. Köstem ve Afacan spor ve sağlıklı yaşam hakkında bilgiler verecek.
“Sağlıklı Sohbetler & Saatler” etkinliğinde yer alacak diğer uzman doktorlar ise şöyle;
7 Eylül Cumartesi günü “On Yaş Daha Genç Kalabilir miyiz '” konusuyla Aile Hekimi Uzmanı & Herkes İçin Acil Sağlık Derneği Başkanı Dr. Ülkümen Rodoplu ve İl Sağlık Müdürlüğü Çocuk Tiyatrosu “Hopdedik Toptomar”,
8 Eylül Pazar günü “Meme Sağlığı” konusuyla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilim Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Öğretim Üyesi Murat Kapkaç, Özel Kent Hastanesi Karaciğer Nakli Merkezi Rekonstrüktif Mikrocerrahi Konsültan Hekimi Prof. Dr. Mehmet Alper olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.