Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sağlıkta istifa şoku

Sağlıkta istifa şoku

İZMİR'in en büyük hastanelerinden Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Hastanesi Başhekimliğine Doç.Dr. Ahmet Emin Erbaycu, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticiliğine, Prof.Dr. Gökhan Köylüoğlu, atandı. Atamalara tepki gösteren SES üyeleri ise, iki hastanenin birleştirilme sürecinin böylelikle hızlandırılacağını dile getirdi.

  • Ege Postası
  • 04.09.2014 - 09:25
İZMİR-Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Hastanesi Başhekimi Eğ.Gör.Dr. Enver Yalnız ile Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Abdullah Taşyurt'un istifa ettikleri bunun sonrasında, yerlerine Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Hastanesi Başhekimliğine Doç.Dr. Ahmet Emin Erbaycu, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticiliğine ise, Prof.Dr. Gökhan Köylüoğlu'nun, atandığı aktarıldı. 

Her iki hastane yöneticinin de istifa dilekçelerinde, sağlık sorunları ile ailevi durumlarını gerekçe gösterdikleri öğrenildi. 

İKİ HASTANENİN BİRLEŞMESİ HIZLANDIRILACAK

İki atama, bir süredir iki hastanenin birleştirilmesi sürecini de tekrar göndeme getirdi. Geçen Haziran ayında iki hastanenin birleştirilmesi için çalışma başlatılmış ve bu sırada Prof. Dr. Abdullah Taşyurt, görevden alınmıştı. Birleşmeye yönelik artan tepkiler üzerine, birleşme süreci ertelenmiş, Taşyurt'ta tekrar görevine iade edilmişti. İki atamanın açıklanmasıyla tepkilerini bir kez daha yükselten SES üyeleri, iki hastanenin birleştirilme sürecinin böylelikle hızlandırılacağını dile getirdi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.