Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sahipsiz kedilerin bakımını yaptıktan sonra hediye ediyor

Sahipsiz kedilerin bakımını yaptıktan sonra hediye ediyor

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir veteriner hekim, kendisine verilen kedilerin aşılarını yaptıktan sonra isteyenlere ücretsiz veriyor.     Hayata geçirdikleri uygulama ile toplumda sahipsiz kedileri sahiplenme duygusunu geliştirmeyi...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 10:30
Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir veteriner hekim, kendisine verilen kedilerin aşılarını yaptıktan sonra isteyenlere ücretsiz veriyor.

    Hayata geçirdikleri uygulama ile toplumda sahipsiz kedileri sahiplenme duygusunu geliştirmeyi hedeflediklerini belirten veteriner hekim Arif Kökçam, aynı zamanda başıboş ve kimsesiz kedilerin tedavisi ve aşılarını yaparak sağlıklı olmalarını sağladıklarını kaydetti.

    Kendisine teslim edilen tüm kedilerin A'dan Z'ye sağlık kontrolü ve aşılarını yaptığını anlatan Kökçam, "Gayemiz sahipsiz kedilere sahip çıkmak. Sağlık kontrollerini yaparak ailelerin evlerinde gönül rahatlığı ile kedi beslemeleri ve çocukların küçük yaşta hayvan sevgisini tatmalarını sağlamak. Evlerinde bakamayan ailelerin bize teslim ettiği kedileri, kedi sevgisi olan ailelere ücretsiz veriyoruz. Muayenemize uğramaları halinde kedileri alabilirler." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.