Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sait: İzmir’i rezil edenler...

Sait: İzmir’i rezil edenler...

AK Parti İzmir milletvekili Rifat Sait, olaylı açılış için konuştu. Sait, " 82. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarında, ortalığı savaş alanına çevirenler İzmirli olamaz, İzmir’i de temsil edemezler" dedi.

  • Ege Postası
  • 30.08.2013 - 15:30
İZMİR - AK Parti İzmir milletvekili Rifat Sait, 82. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarında, ortalığı savaş alanına çevirenler İzmirli olamaz, İzmir’i de temsil edemezler dedi. Fuar’ın İzmir’e Atatürk’ün armağanı olduğunu söyleyen Sait, EXPO 27 Kasım’da belli olacak, EXPO’nun arifesinde 60 farklı ülkeden gelen konukların önünde İzmir’i rezil ettiler, yazıklar olsun dedi. Bunların ne Atatürk’e, ne İzmir’e, ne Belediye başkanlarına, ne de kendi partilerine saygıları var diyen Sait, siz kimsiniz kimi temsil ediyorsunu? Diye sordu.

Atatürkçüyüz diyenler Atatürk’e saygısızlık yapıyor

Rifat Sait : “Atatürk’e saygı sırasında slogan atıyorlar, bu nasıl iştir, Uluslararası bir açılışta ortalığı karıştırıyorlar, üstelik elebaşları arasında CHP ilçe başkanları ve parti yetkilileri var. Bizzat gördüm, fotoğrafları da çekildi. Atatürk’ün partisi olduğunu söyleyenlerin, Atatürk’e saygısızlık yapan ilçe başkanlarına tepkileri ne olacak merak ediyorum, diye sordu. Provokatörler hep aynı diyen Sait, bunların ne Atatürk’e, ne İzmir’e, ne Belediye başkanlarına, ne de kendi partilerine saygıları var, dedi.

Sahte basın kartı taşıyanlara dikkat edilmeli

Sait, slogan atanların başında biri var ki özellikle dikkat edilmesi gerek biri zira boynunda koskocaman basın kartı vardı. Bu şahsın fotoğrafları çekildi. Bu şahsın kim olduğu mutlaka bulunmalı. Gazeteci kılığı ile içeri girip ortalığı karıştıranlar, basınımıza da zarar veriyor, bu adama giriş kartını kim verdi, bu adan kime hizmet ediyor diye sord? Kısa bir süre önce Hacı Bektaş’ı anma törenlerinde Başbakan yardımcısı Bekir Bozdağ’a da sahte bir basın mensubunun yumruk attığını hatırlatan Sait, değerli basınımızın arasında böyle kişilerin alınmaması için daha dikkatli olunması gerekiyor, maazallah ilerde daha büyük facialar yaşanabilir, dedi.

İzmir laik kalacak ama siz İzmir’e layık değilsiniz


İzmir laiktir laik kalacak diyerek ortalığı karıştıranlara bir sözüm var diyen Sait, evet İzmir laik kalacak bundan endişeniz olmasın ama siz bu güzel İzmir’e layık değilsiniz, bizleri rezil ettiniz, EXPO’da yaşanacak her türlü olumsuzluk sizlerin eseri olacaktır, dedi. Her yer Taksim diyerek nara atanlar, şunu bilsinler ki, burası ne Taksim ne başka bir yer, burası İzmir ve bizim şehrimiz, bu şehri kirletmelerine ve geri bırakmalarına artık izin vermeyeceğiz, dedi.

Aziz Kocaoğlu doğru söyledi, 4.kez olmayacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu doğru söylüyor diyen Sait, Sayın Kocaoğlu : “Onlara saygı gösterin. 3. kez bu konuşmayı yapıyorum. Herkesten özür dileyerek sözlerime başlamak istiyorum. Bunu herkes iyi bilsin bu üç oldu 4. kez olmayacak” dedi, evet Allah’ın hakkı üçtür, inşallah gelecek yıl fuarın açılışında yepyeni bir yönetim yepyeni bir başkan olacak, bütün bunlar yaşanmayacak dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.