Dolar 34,2616
%0.06
Euro 37,6024
%-0.08
Altın 2.926,670
%0.17
Bist-100 9.159,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Samanyolu Cemal Şaşmaz Lisesi’nde mezuniyet sevinci

Samanyolu Cemal Şaşmaz Lisesi’nde mezuniyet sevinci

Özel Samanyolu Cemal Şaşmaz Lisesi’nde 193 öğrenci mezuniyet sevici yaşadı. Samanyolu Koleji Kültür Kongre Merkezi Salonu'nda düzenlenen program öğrenci, veli ve okul idaresinin yönetimi katılımıyla gerçekleşti.Renkli görüntülere sahne...

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 11:43
Özel Samanyolu Cemal Şaşmaz Lisesi’nde 193 öğrenci mezuniyet sevici yaşadı. Samanyolu Koleji Kültür Kongre Merkezi Salonu'nda düzenlenen program öğrenci, veli ve okul idaresinin yönetimi katılımıyla gerçekleşti.

Renkli görüntülere sahne olan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Okul sancağının devir teslim töreni duygulu anlara sahne oldu. Özel Samanyolu Cemal Şaşmaz Liseleri Müdürü Halil Dinç, açılış konuşmasında, mezun veriyor olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, “Çeşitli alanlarda başarıdan başarıya koşan okulumuz, eğitime başladığı günden itibaren hep zirveyi ve en iyi olmayı hedefledi. Bir kez daha mezun vermenin sevincini yaşıyoruz, inanıyoruz ki hepsi bundan sonraki öğrenim hayatlarında çok daha başarılı bireyler olacaklar.” dedi.

Daha sonra okul birincileri kütüğe bröve çaktı. Görsel şölen eşliğinde öğrencilere mezuniyet plaketleri verildi. Pasta kesilmesi ile süren tören, öğrencilerin aileleri ile hatıra fotoğrafı çektirmeleri ile son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.