Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şampiyon folklorculardan Başkan Sındır’a teşekkür

Şampiyon folklorculardan Başkan Sındır’a teşekkür

İki yıl üst üste Türkiye birincisi olan Bornova Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü’nün minik folklorcuları, kendilerine araç ve salon desteği veren Bornova Belediyesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu

  • Ege Postası
  • 19.05.2013 - 10:08
İZMİR-  2011 ve 2012 olmak üzere önce zeybek, ardından da tüm halk oyunları kategorileri birincilerinin sahneye çıktığı yarışmalarda Türkiye’nin En İyi Halk Oyunları ekibi olan Bornova Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü’nün minik folklorcuları, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ı makamında ziyaret etti.

Bornova Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Volkan Bakkallar, Zeybek dalında bu yıl yine birinci olduklarını, önümüzdeki günlerde önceki iki yılda olduğu gibi tüm kategorilerin en iyisi olmak için yarışacaklarını belirterek, ‘‘Sizin desteğiniz bize moral ve güç veriyor. Her şey için teşekkür ediyoruz’’ dedi.



Minik folklorcuların başarıyla tüm ilçenin gururlandığını ifade Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ‘‘Sizler en önemli kültürel zenginliklerimizden olan halk oyunlarına sahip çıkmak gibi çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Ayrıca elde ettiğiniz başarılarla Bornovamızın tanıtımına önemli katkılar koyuyorsunuz. Her zaman desteğe ve yanınızda olmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.