Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Samsun Valisi Aksoy: 19 Mayıs kara günlerin üstüne doğan ilk ışıktır

Samsun Valisi Aksoy: 19 Mayıs kara günlerin üstüne doğan ilk ışıktır

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, "19 Mayıs tarih,n Samsun ufkundan kara günlerin üstüne doğan ilk ışıktır, aydınlıktır." dedi. Aksoy, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.Türkiye Cumhuriyeti’nin...

  • Ege Postası
  • 18.05.2013 - 13:31
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, "19 Mayıs tarih,n Samsun ufkundan kara günlerin üstüne doğan ilk ışıktır, aydınlıktır." dedi. Aksoy, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin temelinin atıldığı hareketin başlangıcı olan 19 Mayıs’ın, Atatürk’ün önderliğinde tarih sahnesinde varoluş ve yükselişin başlangıcı olduğunu ifade eden Vali Aksoy, şunları kaydetti: “Atatürk, Türk gençliğine güvenini kurduğu cumhuriyeti emanet ederek göstermiş, gençliğin milletlerin gücü ve yarınları olduğunu vurgulamıştır. Türk gençliği olarak, ülkemiz ve milletimiz için her zaman sorumluluklarınızın bilinciyle hareket edeceğinize inanıyoruz. Millet ve devlet olarak sizlerle övünüyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün Millî Mücadele’yi başlattığı ve kurtuluşun ilk adımlarını attığı şehir olmanın gurur ve sorumluluğuyla ülkemizin kalkınma hamlelerinde öncülük görev ve heyecanını yaşamakta ve bu yolda yoğun bir gayretle çalışmaktayız. Türk ulusunun her zaman onuruyla yaşama kararlılığının tarihsel simgelerinden olan Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.