Dolar 32,5553
%0.12
Euro 35,1548
%0.52
Altın 2.466,170
%1.25
Bist-100 10.682,00
%2.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Samsun Valisi Aksoy: Çocuklarımız, aydınlık yarınlarımızın teminatıdır

Samsun Valisi Aksoy: Çocuklarımız, aydınlık yarınlarımızın teminatıdır

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, sevginin, barışın, umudun ve kardeşliğin kaynağı çocukların, aydınlık yarınlarımızın da teminatı olduklarını söyledi.     23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle yazılı...

  • Ege Postası
  • 22.04.2013 - 15:29
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, sevginin, barışın, umudun ve kardeşliğin kaynağı çocukların, aydınlık yarınlarımızın da teminatı olduklarını söyledi.

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle yazılı bir açıklama yapan Vali Aksoy, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliğinin resmen hayata geçirildiğini belirtti. Samsun Valisi Aksoy, “Bu önemli gün Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir. Atatürk, bu davranışı ile çocuk hakları konusunu dünya gündemine taşımış, çocuklara olan sevgisini en üst seviyede ispat etmiştir. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, kendi başına karar verebilen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir. Bunun için onlara kaliteli yaşam olanaklarının ve çağın gerektirdiği eğitim imkanlarının sunulması en başta gelen önceliklerimiz arasında olmalıdır.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.