Dolar 34,2070
%0
Euro 37,8290
%0.14
Altın 2.924,530
%-0.17
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, komutanları ağırladı

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, komutanları ağırladı

Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hasan Uşaklıoğlu, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’a nezaket ziyaretinde bulundu. Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Samsun’a gelen Tümamiral Uşaklıoğlu, valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Hüseyin...

  • Ege Postası
  • 30.04.2013 - 12:10
Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hasan Uşaklıoğlu, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Samsun’a gelen Tümamiral Uşaklıoğlu, valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Hüseyin Aksoy’un makamına geçti. Tümamiral Hasan Uşaklıoğlu’na Karadeniz Sahil Güvenlik Bölge Komutanı Kur. Kd. Alb. Mehmet Zeki Bodur eşlik etti.

    Samsun’un çok özel ve istisna bir şehir olduğunu belirten Tümamiral Hasan Uşaklıoğlu, “Cumhuriyetimize giden yolda ilk adımın atıldığı Samsun'da olmaktan mutluyum, gururluyum. Sayın Valimize bizleri kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

    Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti hatırlatan Samsun Valisi Aksoy ise kent hakkında konuklarına bilgiler verdi. Konuşmaların ardından Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hasan Uşaklıoğlu, Vali Aksoy’a Sahil Güvenlik Komutanlığı’nı simgeleyen bir şilt takdim etti. Hüseyin Aksoy da Sahil Güvenlik Komutanı Uşaklıoğlu’na üzeri Atatürk Heykeli kabartmalı bir tablo hediye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.