Dolar 34,2680
%0.08
Euro 37,6435
%0.03
Altın 2.907,000
%-0.5
Bist-100 9.030,00
%-0.87

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Samsunlular, Dragon Bot Yarışı ve Şenliği'ne büyük ilgi gösterdi

Samsunlular, Dragon Bot Yarışı ve Şenliği'ne büyük ilgi gösterdi

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Dragon Bot Yarışı ve Şenlikleri yapıldı. Su sporunu sevenler, Sevgi Gölü Liman İçi sahasında gerçekleştirilen şenlik ve yarışmalara büyük ilgi gösterdi. Dragon bot yarışmaları, su kayağı...

  • Ege Postası
  • 30.06.2013 - 16:27
Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Dragon Bot Yarışı ve Şenlikleri yapıldı. Su sporunu sevenler, Sevgi Gölü Liman İçi sahasında gerçekleştirilen şenlik ve yarışmalara büyük ilgi gösterdi. Dragon bot yarışmaları, su kayağı ve çeşitli sahne gösterileri vatandaşlara unutulmaz bir gün yaşattı.

        Samsun Büyükşehir Belediyesi Sukay Takımı sporcuları, dragon bot yarışlarının tanıtılması ve Samsun’da su sporlarına olan ilginin artırılması amacıyla düzenlenen organizasyonda izleyenlere gösteri sundu. Dragon bot yarışına, kamu kurumları, özel şirketler, eğitim kurumları, sosyal gruplar, sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler ve mahallelerden oluşturulan 27 takım katıldı. Her biri 10 kürekçi ve 1 davulcudan oluşan takımlar, finale kalabilmek için büyük performans sergiledi. Yarışmada finalist olan takımın her sporcusu, bisikletle ödüllendirilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.